Kanye West újra botrányba keveredett, ezúttal egy rajongó orrát törte be

Kanye West alaposan behúzott az egyik rajongójának. Egy videó is nyilvánosságra került, amelyen látszik a földön heverő férfi, illetve a zenész dührohama.Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.02.21.
orrtörés

Lassan tökéletesen követhetetlen már a 44 éves rapper zenén kívüli élete, holott lassan mindennel több időt tölt, mint a zenéléssel. Ha megszólal akkor azzal majdnem biztosan botrányt kavar. Hol a divattal foglalkozik, hol a kereszténységgel, hol éppen elnökjelölt akar lenni és akkor még nem beszéltünk kudarcba fulladt házasságáról Kim Kardashiannel.

Bár Valentin-napkor West azt gondolta, megpróbálja visszahódítani a feleségét, de nem járt sikerrel. Egy rövid pillanatra összejött Julia Foxxal, de ez se tartott sokáig.

Kanye West és Kim Kardashian útjai elváltak, azóta nem talála a helyét

Ezúttal a A Los Angeles-i Soho Warehouse környékén a rapper vitába szállt egy rajongóval, aki eredetileg csak autogramot szeretett volna kérni, végül azonban West benyomott neki egyet. Egy videó is nyilvánosságra került, amelyen látszik a földön heverő férfi, illetve a zenész dührohama. Az információk szerint a rajongó orra el is tört.

Rendőrségi források most a TMZ-nek arról számoltak be, hogy a nyomozás befejeződött az ügyben, az iratokat pedig hamarosan eljuttatják az ügyészségnek. Arra nem sok az esély, hogy West megússza, ugyanis a videónak és a szemtanúk vallomásainak köszönhetően elég a bizonyíték ahhoz, hogy meginduljon az eljárás. A rappert is meg akarták hallgatni, aki nemes egyszerűséggel elfoglaltságára hivatkozva nem ment el. Most az ügyészség háromféleképpen dönthet: vádat emel, visszautasítja az indítványt vagy behívja az érintetteket egy meghallgatásra, ahol bizonyos feltételeket szabhatnak az ügy megszüntetéséhez.

 

Top hírek

Hírlevél-feliratkozás