Kanye West bekattant: ezt a Valentin-napi ajándékot adta Kim Kardashiannak - Fotók!

Bár a rapper már tavaly ősz óta nem él együtt Kardashiannal, nem tudja feldolgozni, hogy a realitysztár nem akar visszatérni hozzá, hanem inkább új párjával töltötte a szerelmesek napját.Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.02.15.
ragaszkodás

Novemberben kerültek napvilágra azok a fotók, amelyeken Kim Kardashian és a nála több, mint tíz évvel fiatalabb humorista, Pete Davidson kéz a kézben sétálnak a kaliforniai Palm Springsben. A szerelmesek azóta is együtt vannak, és a mai napig nagyon boldogok: a Valentin-napot egy romantikus vacsorával és egy szenvedélyes csókkal ünnepelték.

Kanye West ezt ugyanakkor nem tudja magáról elmondani, hiszen szakított új barátnőjével, Julia Foxszal, és mindenáron vissza akarja kapni Kardashiant, nem tud belenyugodni, hogy ő ezt nem viszonozza. Az elmúlt napokban mindenféle mocskolódó posztokat tett ki riválisáról, Valentin-nap alkalmából pedig úgy tett, mintha normális lenne, hogy megajándékozza volt szerelmét.

A rapper telepakolt egy hatalmas fekete terepjárót rózsaszín és piros virágokkal és az autó oldalára egy óriási feliratot varázsolt, amit úgy tudnánk lefordítani: „Mindent kristálytisztán látok” – olvashatjuk a TMZ cikkében.

Ez a romantika és nagyvonalúság nem áll messze Kanye-től, hiszen amikor még együtt voltak, képes volt telerakni egy szobát virágokkal és meghívta a világhírű szaxofonost, Kenny G.-t, hogy a virágtenger közepén csak Kardashiannak fújja a dalt.

Az ajándékokról készített fotókat itt tudjátok megnézni.

Top hírekHírlevél-feliratkozás