RETRO RÁDIÓ

„Mindig halál büszke voltam arra, hogy magyar vagyok” – Zalatnay Cini őszintén vallott nézeteiről

Soha nem gyűlölködtem azért, mert valakiről megtudtam, hogy mondjuk baloldali – mondta Zalatnay Sarolta a Hír TV Magánterület című műsorában, ahol nyíltan beszélt arról is, sokan negatívan ítélik meg amiatt, mert nyíltan vállalja, hogy jobboldali érzelmű. A vasárnap 17:30-kor adásba kerülő műsorban mesélt londoni éveiről, illetve arról is, hogyan kérte meg a kezét Maurice Gibb, a Bee Gees zenekar egyik frontembere.Megosztás
Szerző: Metropol
2022.01.08. 09:30
őszintén

Én mindig halál büszke voltam arra, hogy magyar vagyok, hogy van egy nemzetem, akit képviselek – mondta Zalatnay Sarolta a Hír TV Magánterület című műsorában, amely vasárnap 17:30-kor kerül adásba. Az énekesnő szerint volt olyan, hogy a miniszoknyája annyira rövid volt, hogy a lányok, akik varrták, megkérdezték, nem lehetne-e hosszabb, mert így nem fér ki a piros-fehér zöld.

Beszélt arról is, hogy jobboldalinak tartja magát, és emiatt sokszor negatívan ítélik meg, holott ő soha nem bántott senkit a politikai hovatartozása vagy a világnézete miatt. „Soha nem gyűlölködtem azért, mert bárkiről megtudtam, hogy mondjuk baloldali. Az az ő dolga, attól még jó zenész, jó színész” – mondta Zalatnay Cini, de beszélt arról is, az Emmi-től neki ítélt tízmillió forintos támogatást nem „csakúgy” kapta, hanem pályázat útján, teljesen hivatalos úton jutott hozzá.

Úgy érzem, ötvenöt évnyi művészi munka után ez nem olyan rettenetes nagy dolog” – fűzte hozzá. A műsorban szóba került emellett a zenei pályájának indulása, elmesélte, hogyan kérte meg a kezét Maurice Gibb, a Bee Gees zenekar egyik frontembere, s beszélt arról is, hogy mielőtt a hetvenes években hazarendelték Magyarországra, az egyik James Bond-film betétdalának eléneklésére kapott felkérést.

Zalatnay Cini beszélt élete legnehezebb időszakairól is, azt mondta, bár elfogadja az életét úgy és olyannak, amilyen, volt rá példa, hogy „sírva fakadtam a sötétben, mert úgy éreztem, hogy nem ezt érdemlem”.

Az adásban bemutatta örökbefogadott lányát, Benedek Nikolettát is, akivel jelenleg is együtt élnek Tárnokon. Mindezekről és még sok minden másról is szó esik a vasárnapi Magánterület című műsorban, a Hir TV-n.

 

Ezeket olvastad már?
Kollányi Zsuzsi fojtogatással vezeti le a stresszt

Kollányi Zsuzsi fojtogatással vezeti le a stresszt

Itt a bizonyíték! Viharos szakításuk után újra együtt a magyar sztárpár

Itt a bizonyíték! Viharos szakításuk után újra együtt a magyar sztárpár

Hatalmas meglepetés érte Tóth Andit

Hatalmas meglepetés érte Tóth Andit

Ezt a titkot hordozza Kulcsár Edina és G.w.M születendő kislányának neve

Ezt a titkot hordozza Kulcsár Edina és G.w.M születendő kislányának neve

Top hírekEzek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás