Csollány Szilveszter lánya összeomlott: elege lett a rosszindulatú kommentekből





„Be lehet végre ezt már fejezni. Békén lehet hagyni ezt az egész dolgot, és hagyni, hogy a család gyászoljon” – írta az olimpiai bajnok lánya a hozzászólások láttán.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.01.30.
gyász

Csollány Szilveszter legidősebb lánya súlyos szavakkal reagált a rosszindulatú beszólásokra, amelyeket édesapja halálával kapcsolatban tettek az elmúlt hetekben egyes kommentelők. Az verte ki nála a biztosítékot, amit arra reagálva írt az egyik kommentelő, hogy az olimpiai bajnok egyik barátja tisztázta a találgatásokat azzal kapcsolatban, hogy a sportoló oltott volt-e: a férfi megosztotta az üzenetváltást, amit Csollány Szilveszterrel folytatott december 1-én. Ezt a posztot Szimóna is megosztotta ezzel s alátámasztva az állítás hitelességét.

„Jól néz ki, ahogy a paint-ben szerkesztett képen még a szín sem stimmel és még a név is elcsúszott” - írta ehhez a poszthoz egy hozzászóló, amelyet nem hagyott szó nélkül Csollány Szilveszter lánya sem.

- reagált Szimóna.

Fotó: Árvai Károly/Nemzeti Sport

Később hozzátette, aki a posztot kitette, a rokona. De nem magyarázkodik többet olyan embernek, aki olyan alapdolgokat nem fog fel, mint a szeretet, a fájdalom, és hogy mindenki máshogy éli át.

„Senki nem mondhatja meg nekem, hogy ez mennyire fáj és mennyi idő túltenni ilyenen magam” - írta Szimóna és kérte a rosszindulatú kommentelőt, hogy az apukájával kapcsolatos posztokhoz többen ne szóljon hozzá.

Gyertyát gyújtottak az emlékére

A koronavírus-fertőzésben elhunyt Csollány Szilveszterre barátai, sporttársai és a szurkolók emlékeznek. Tiszteletére gyertyákat gyújtottak az olimpikon soproni lakhelye előtt, ahol tömegek gyűltek össze, hogy együtt gyászolják halálát. A jelenet szívszorító.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás