Kiderült az igazság Csollány Szilveszter halálával kapcsolatban, barátja vetett véget a találgatásoknak





Az olimpikon tragikus halála kapcsán folyamatosak voltak a találgatások azzal kapcsolatban, hogy kapott-e oltást vagy nem. Most az egyik barátja leírta mi is történt valójában.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.01.30.
szomorúság

Csollány Szilveszter halála óta folyamatosan egymástól eltérő hírek jelentek meg arról, hogy kapott-e oltást az olimpiai bajnok vagy nem. A féligazságok láttán az egyik barátja, Szabó Miklós úgy döntött egyszer és mindenkorra tisztázza a helyzetet. A közösségi oldalán osztott meg egy képernyőfotót, amit a sportolóval való üzenetváltásról készített.
A beszélgetés december elsején zajlott köztük, és ebből kiderül, hogy Csollány Szilveszter kapott oltást, de sajnos túl későnírja a Blikk. Elkapta a fertőzést, még mielőtt az oltás kifejthette volna teljes hatását, ezért lettek olyan súlyos szövődményei a betegségnek.
(A legfrissebb hírek itt)„Az utóbbi napokban nagyon sok álhír, találgatás jelent meg a médiában Csollány Szilveszter oltottságával kapcsolatban. Ezért alaptalanul és érdemtelenül sok negatív komment is felkerült róla. Voltak, akik állítják, hogy nem volt oltva, de volt olyan is, aki azt mondta, 3 oltást kapott, ezt használva fel propagandájuk érdekében”. Az alábbiakban szeretnék egy részletet közzé tenni Szilassal folytatott beszélgetésünkből december 1-jén. Szeretnék véget vetni a találgatásoknak, álhíreknek, hogy úgy búcsúzzunk Szilastól és úgy emlékezzünk rá, mint ahogy azt egy olimpiai bajnok megérdemli. Kérem minden barátomat és ismerősömet hogy minél többen osszák meg ezt a posztot. Továbbá hozzászólásainkkal tartsuk tiszteletben Szilast, a gyászoló családot és a hozzátartozókat” – írta a posztban a férfi.Az információ hitelességét bizonyítja, hogy a férfi bejegyzését a lánya is megosztotta.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás