Gyász! Elhunyt a népszerű angol humorista





Barry Cryer 86 éves volt. Műsorvezetője és szereplője is volt Anglia legismertebb rádióműsorának.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.01.27.
veszteség

86 éves korában elhunyt Barry Cryer angol író, humorista, színész, aki a BBC Radio 4 népszerű „I'm Sorry I Haven't Clue” című játékában is szerepelt.

A rádióban először 1972-ben tűnt fel, akkor még műsorvezetőként, majd később játékosként szerepelt a közismert műsorban. Számos tévés legendának is írt, köztük Sir Bruce Forsythnak, a The Two Ronnies-nek és a Morcambe and Wise-nak is - írja a DailyMail.

A legendás humoristától nagyon sokan elbúcsúztak. Gyles Brandreth, Barry Cryer közeli barátja a Twitteren ezt írta: „Baz a legkedvesebb srác volt: vicces és nagylelkű. Sok mindenkivel dolgozott, és mindenki kedvelte. Annyira fog hiányozni a társasága és rendszeres telefonhívása is”.

Piers Morgan, a műsorvezető ezt írta szintén a közösségi oldalára: „Nyugodj békében, Barry Cryer. Olyan kedves, vicces és tehetséges ember volt. A brit vígjáték óriása. Köszönöm a nevetést” - emlékezett meg a műsorvezető.

A BBC Radio 4 munkatársai is tisztelegtek a legenda előtt. „Nagyon szomorúak vagyunk, hogy megtudtuk, hogy régi barátunk és a komédia ihletője, Barry Cryer 86 évesen meghalt”.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás