Drámák, konfliktusok! Curtis eltűnt, Tóth Andi kiborult





Idén is tele volt a celebvilág veszekedésekkel, szakításokkal. Mutatjuk 2021 legelhíresültebb botrányát.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.01.01.
balhé

Harry herceg és Meghan Markle

A hercegi párnak igazán balhés éve volt. Miután az Egyesült Államokba költöztek és hivatalosan is kiléptek a királyi családból, egymás után következtek a konfliktusok Harry herceg és neje körül. Elsőként egy mélyinterjú okozott hatalmas balhét, amit Oprah Winfrey készített a herceggel.

Meghan Markle is bőven okozott konfliktusokat az idei évben, akit saját apja is hazugsággal vádolt meg. Kiderült, a hercegné nem mondott igazat azzal a könyvvel kapcsolatban, ami róla és férjéről íródott, ugyanis azt állította, semmilyen adatot nem szivárogtatott ki az íróknak, utóbb azonban lelepleződött, minden információt ő adott át a könyv szerzőpárosának.

Tóth Andi és Tóth Gabi

Ebben az évben a két énekesnő a közösségi oldalon feszült egymásnak, ami egy nyilvánosságra hozott Facebook-bejegyzés miatt történt. Tóth Gabi keményen nekiment a fiatal énekesnőnek, mert szerinte nem mutatott jó példát a fiataloknak a kirívó képeivel. Andit mélyen érintette, amiért Tóth Gabi állandóan megalázza és bántani akarja, ezért többször is visszaszólt posztjaiban a fiatal énekesnő.

Camilla Cabello és Shawn Mendes

2021 novemberében két év együtt töltött idő után szakított egymással Shawn Mendes és Camilla Cabello. A két énekes a közösségi oldalon jelentette be, hogy véget ért kapcsolatuk, amitől teljesen kiborultak a rajongók, hogy a számukra legcukibb sztárpár szerelme véget ért.

Majka és Curtis

Majka és Curtis kapcsolata még 2018-ban romlott meg, amikor a rapper bejelentette, hogy nem dolgozik tovább Curtisszel, súlyos drogproblémái miatt. Úgy tűnt, végérvényesen is megszakadt közöttük a kapcsolat, végül Curtis vállalta, hogy szembenéz problémáival és elmegy elvonóra, hogy leküzdje függőségét. A duó végül visszatért a színpadra hosszabb idő után, de 2021 őszén Curtis váratlanul bejelentette, hogy visszavonul a zenéléstől, és ezzel újabb balhé vette kezdetét, ami elsősorban a csalódott rajongók körében bontakozott ki.

Kim Kardashian és Kanye West

Az egyik legismertebb sztárpár, kora ősszel jelentette be, hogy házasságuk 7 év után véget ér és elválnak. Számos pletyka napvilágot látott, hogy Kim új barátja a népszerű humorista, Pete Davidson. A rapper nem akarta elengedni felesége kezét, és küzdött házassága megmentéséért. A hírek szerint azonban nem sikerült rendezni a viszonyt, bár válásukat egyelőre még nem mondták ki.





Ezeket olvastad már?
Kitálalt a műsorvezető: az eljegyzésük előtt megcsalta a vőlegénye

Kitálalt a műsorvezető: az eljegyzésük előtt megcsalta a vőlegénye

Danny Blue már egy nénit is megmentett a csalóktól

Danny Blue már egy nénit is megmentett a csalóktól

Lehetetlen máshova nézni: kivágott fenekű bőrszerkóban villantott Tolvai Reni

Lehetetlen máshova nézni: kivágott fenekű bőrszerkóban villantott Tolvai Reni

Szandi elárulta évtizedek óta tartó házassága titkát: Sosem hinnéd, mi az

Szandi elárulta évtizedek óta tartó házassága titkát: Sosem hinnéd, mi az

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás