„Írt pár üzenetet... egy idő után már nem válaszoltam” – keményen helyrerakta Tóth Gabit Tóth Andi





Meglepő részletek derültek ki a két énekesnő viharos kapcsolatáról. Tóth Andit úgy néz ki hidegen hagyják pályatársa kritikái.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.08.06.
sztárbalhé

Néhány hónapja Tóth Andi és Tóth Gabi durva balhéitól, oda-vissza beszólogatásaitól volt hangos a sajtó, ami egy nyilvánosságra hozott Facebook-csoportos bejegyzés miatt robbant ki.

A balhé Andi egy Instagram-képe miatt robbant ki, ahol a fiatal énekesnő azt állította, tequila nélkül el sem tudja kezdeni a napját, majd erotikus mozdulatokat imitálva fogyasztotta el az italt. Gabi egy énekeseket összegyűjtő zárt Facebook-csoportban szólt be csúnyán, a háta mögött Andinak, hogy ezzel a húzásával nem mutat jó példát fiatal rajongóinak. A poszt sose látott volna napvilágot, ha a 22 éves sztár nem rakja ki a közösségimédia-felületeire Gabi őszinte véleményét.

Andi ezúttal a szeretlekmagyarország.hu-nak adott interjújában tért vissza a korábbi összetűzésre.

Soha nem éreztem azt, hogy ő engem emberileg kedvelne, szimpatizálna velem. Tavaly írt pár üzenetet, amiket nem tudtam hova tenni, szóval egy idő után már nem válaszoltam rá. Elkezdte értékelni azt, amit látott, és hogy mennyire nem tetszik ez neki. Én annyit mondtam, hogy sajnálom, ez vagyok én, ezt tudom nyújtani.

A Sztárban Sztár alatt viszont egy kedves arcot mutatott, amit később szintén negatív cselekedetek követtek, ezeket azóta sem tudom hová rakni. Mindenesetre nem tartom vele a kapcsolatot, de nem is neheztelek rá – válaszolta arra a kérdésre az énekesnő, hogy korábban is feszült volt-e a viszonyuk Gabival.





Ezeket olvastad már?
Nyilvánosan meztelenkedett, az utcán tárulkozott ki a modell – Fotó

Nyilvánosan meztelenkedett, az utcán tárulkozott ki a modell – Fotó

Vasvári Vivien megható üzenetet írt 8 hónapos kisfiának – Fotó

Vasvári Vivien megható üzenetet írt 8 hónapos kisfiának – Fotó

Bagossy Norbi napokon belül visszatér a Parkba

Bagossy Norbi napokon belül visszatér a Parkba

Heti top 5: Gyász, Tóth Andi, Harry  és Meghan – Ezek voltak a legolvasottabb sztárhírek

Heti top 5: Gyász, Tóth Andi, Harry és Meghan – Ezek voltak a legolvasottabb sztárhírek

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás