Szex és New York: sokkoló hírt kaptak a sorozat rajongói a premieren





Ma tartották a Szex és New York premierjét, amelynek kapcsán meglepő részletek szivárogtak ki az új epizódokról. Ezek közül a legdurvább, hogy az egyik főszereplő már az első részben meghal.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.12.09.
világsiker

A New York-i Modern Művészetek Múzeumában tartott díszpremieren felvonultak a sorozat főszereplői, köztük azok is, akiket az eddigi részekben nem láthattunk. A sorozat első évadát 23 évvel ezelőtt mutatták be, amit két mozifilm követett. A Szex és New York most tíz új résszel debütál, de ezúttal már Kim Cattrall nélkül, aki Samantha Jones-t alakította. A színésznőt is felkérték a folytatásra, de nemet mondott, állítólag azért, mert nem jött ki túl jól a többi lánnyal - írja a Daily Mail.

Míg a sorozatban a rajongóknak nélkülözniük kell Samanthát, új karaktereket köszönthetnek a történetben: Sarah Ramirez Che Diaz, Nicole Ari Parker Lisa Todd Wedley, Karen Pittman Dr. Nya Wallace és Sarita Chouhdury Seema Patell szerepében csatlakozik a már ismert hölgykoszorúhoz, Sarah Jessica Parkerhez, Cynthia Nixonhoz és Kristin Davishez.

A Szex és New York premierjét a Modern Művészetek Múzeumában tartották (Photo by Dimitrios Kambouris / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)

Az And Just Like That premierjén Sarah Jessica Parker felhőtlenül nevetgél a képek tanúsága szerint az általa alakított Carrie Bradshaw nagy szerelmével, majd férjével, Mr. Biggel, akit Chris Noth alakít a sorozatban. Ez azért is csalóka lehet, mert több részlet is kitudódott az új epizódokról, és ha ezek igazak, akkor Mr. Big már az első részben meghal szívinfarktusban és Carrie megözvegyül. Ezt a fordulatot az And Just Like That készítői igyekeztek titkolni olyannyira, hogy „kamu” részeket is leforgattak és kiszivárogtattak, hogy ezzel tereljék el a figyelmet a valódi forgatókönyvről.

Azt is megtudhatták a rajongók, hogy Charlotte legjobb barátja, Anthony és Stanford Blatch, Carrie jó barátja is összeházasodnak. Ennek az a szomorú aktualitása, hogy a Stanfordot alakító színész, Willie Garson a forgatás alatt halt meg szeptemberben hasnyálmirigyrákban.

A premieren készült videókat és képeket itt nézhetitek meg.

 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás