RETRO RÁDIÓ

Hatalmas lelkierőre volt szüksége! Kollányi Zsuzsi az első szülése után átélt nehézségekről vallott





Az énekesnő a koraszülöttek világnapja kapcsán emlékezett vissza arra, hogy mit éltek át férjével, amikor ikreik idő előtt látták meg a napvilágot.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2021.12.07.
rossz emlék

Óriási lelkierőre volt szüksége Kollányi Zsuzsinak és férjének, akiknek ikergyermekei idő előtt látták meg a napvilágot, és hetekig-hónapokig hajszálon függött az életük.

Az ikrek a 33.hétre és 4 napra érkeztek meg. Bence 1140 gramm volt, de az intenzív osztályon szinte „nagy” babának számított. Sajnos bőven voltak 500 gramm körüli babák is akkor. Bálint 1900 grammal jött a világra, ő csak egy napot töltött az inkubátorban” – idézte fel gyermekei világrajövetelét az énekesnő, aki elképesztően hálás az orvosoknak, hogy mindent megtettek a kicsik megerősödéséért.

„Tudtam, hogy a lehető legjobb kezekben vannak, de ilyenkor nem lehet megnyugodni. Csak az adott volna megnyugvást, ha maga a Jóisten száll le és mondja azt, hogy »Ez most egy nehéz helyzet, de minden rendben lesz majd«. Miután hazahozhattuk őket a kórházból, még akkor sem múlt el az aggodalom. Hónapokig 3 óránként kellett keltenünk és etetnünk őket, hogy elérjék a koruknak megfelelő súlyt. Elképesztően nehéz volt” – mondta a 95.8 Sláger FM-en Kollányi Zsuzsi, aki azóta harmadik gyermekének is életet adott.

Amikor ismét várandós voltam megkérdezte az orvos, hogy sikerült-e feldolgoznom az első szülés után történteket. Nem tudtam neki válaszolni. Azt érzem, hogy talán sose fogom igazán feldolgozni, ahogy a gyermekeim iránt érzett aggodalom sem fog soha elmúlni. Hál’istennek mindannyian egészségesek, semmi nyoma nincs az ikreknél annak, hogy korábban érkeztek, de az anyai féltésem biztos, hogy örökre megmarad” – tette hozzá a Sláger Reggel műsorvezetőinek, Pordán Petrának és Somogy Zoltánnak Kollányi Zsuzsi.





Ezeket olvastad már?
Saját utódját segíti majd győzelemhez a magyar szépségkirálynő

Saját utódját segíti majd győzelemhez a magyar szépségkirálynő

Meghalt a legendás tévésorozat sztárja, rengetegen gyászolják

Meghalt a legendás tévésorozat sztárja, rengetegen gyászolják

Hoppá! Esküvőre készül a legendás magyar színésznő

Hoppá! Esküvőre készül a legendás magyar színésznő

Házasság első látásra: így néznek ki most a szereplők – galéria!

Házasság első látásra: így néznek ki most a szereplők – galéria!

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás