A Szex és New York Mr. Bigje állítólag két nőt is megerőszakolt





Elképesztő vádak láttak napvilágot! A hírek szerint a színész az egyik nővel olyan erőszakos volt, hogy az eset után a hölgyet össze is kellett varrni.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2021.12.17.
erőszak

A napokban óriási port kavart a Szex és New York újabb fejezete, spoilerezni nem akarunk, de annyit elárulhatunk, hogy John James „Mr. Big” Preston-nal csúnyán elbántak az írók. Akkor mindenki Chris Noth miatt kezdett el sajnálkozni, szomorkodni.

Viszont pár órája nagyot fordult a világ szele

A Ripost szúrta ki, hogy a Mr. Bigként világhírűvé vált színészt két nő is azzal vádolta meg, hogy megerőszakolta őket. A The Hollywood Reporter leleplező riportjában a Zoe álnevet használó nő azt állítja, hogy Noth 2004-ben erőszakoskodott vele, amikor ő 22, a sztár pedig 49 éves volt. Egy könyvet kellett visszavinnie Noth Los Angeles-i házába, amit kölcsönkapott tőle. A színész állítólag azonnal megcsókolta a nőt, amint az belépett az ajtón. Majd magához húzta, és az ágyhoz ment vele, ahol lerángatta a nadrágot róla, aztán hátulról közösült vele. Zoe hiába kiabált, hogy hagyja abba, Noth nem engedelmeskedett. Az eset után a nőt össze is kellett varrni, annyira erőszakos volt vele a színész.

A második nő – akire Lillyként hivatkozik a magazin – egy 2015-ös incidensről számolt be. Ő akkor 25, míg Noth 60 éves volt. Egy bárban ismerkedtek meg, majd egy másik alkalommal elmentek randevúzni egy étterembe, és az ottani borozást a színész New York-i lakásában folytatták whiskey-kóstolgatással. Közben beszélgettek, és közeledtek is egymáshoz. A színész viszont egyre agresszívabbá vált, először orális szexre kényszerítette Lillyt, majd pedig megerőszakolta egy széken.

A két állítólagos áldozat állításaival a THR szembesítette Christ is, aki tagadja, hogy erőszakról lett volna szó. Azt egy percig sem tagadta, hogy mindkét nővel volt szexuális kapcsolata, mindkettővel a mostani felesége háta mögött. De mindketten ugyanúgy akarták az együttléteket, mint ő. Szerinte csak azért most vádolják, mert a Szex és New York új részei miatt megint felkapta a nevét a média.

A Los Angeles-i rendőrségnél is alaposan átnézték a THR riportját, de egyelőre nem indítanak nyomozást, mert nem érzik az eddigi bizonyítékok alapján megalapozottnak a vádat – írta a Ripost.

 





Ezeket olvastad már?
Forog a királynő a sírjában: Meghan már megint botrányosan viselkedik

Forog a királynő a sírjában: Meghan már megint botrányosan viselkedik

Most jött! Kulka Jánost választották Tordy Géza helyére a Nemzet Színészei

Most jött! Kulka Jánost választották Tordy Géza helyére a Nemzet Színészei

Hiába várták Korda Györgyöt és Balázs Klárit: komoly döntést hozott a házaspár

Hiába várták Korda Györgyöt és Balázs Klárit: komoly döntést hozott a házaspár

Emlékszel még a Mrs. Doubtfire sztárjaira? Így néznek ki 31 év után

Emlékszel még a Mrs. Doubtfire sztárjaira? Így néznek ki 31 év után

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás