Völgyi Zsuzsi drámai bejelentése, ezért lett vége a házasságának





Az énekesnő és férje megpróbálták megmenteni a házasságukat, de mostanra kiderült számukra, az már végleg zátonyra futott.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.11.26.
válás

„Minden remény szertefoszlott, a jövő év elején hivatalosan is lezárja a házasságát Völgyi Zsuzsi, mert szeretné az életét tiszta lappal folytatni” – írja a Story magazin

Nyugodt otthoni légkör hiánya tette tönkre kapcsolatukat

Az énekesnő tavaly a Blikknek számolt be arról, hogy gondok vannak a házasságában. A problémák fő forrása, nem egy harmadik fél felbukkanása volt, hanem az évek óta tartó építkezés, ami alatt a nyugodt otthon légkörének hiánya felőrölte szerelmüket. Pár hónappal később aztán úgy döntöttek a férjével, megpróbálják helyrehozni a házasságukat. Azonban mostanra a próbálkozások kudarcot vallottak és az énekesnőnél végleg betelt a pohár, úgy döntött, nem folytatja tovább együtt férjével, Gáborral.

Zsuzsi úgy érzi férje elhanyagolta a családját

„Egyszer csak azon kaptam magam, hogy eltelt egy év, és én Glóriával még mindig az anyukámnál élek, a házunk pedig sehol sem tart. Aztán eltelt még két év, az otthonunk ugyanúgy élhetetlen, én pedig még mindig a férjem nélkül élek. Akkor már kettecskén a kislányommal a csepeli lakásomban” – emlékszik vissza az énekesnő a pontra, amikor úgy érezte, elege lett.

 

 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 

Zsuzsi Völgyi (@zsuzsi_volgyi) által megosztott bejegyzés

„Esküvőzött a család ❤” – írta korábbi Instagram-posztja alá Zsuzsi

„Vajmi kevés a mindennapokban, hogy egy férj, egy édesapa egy héten egyszer-kétszer van a családjával. Miközben én egyedül vásárolok, cipekedem, intézem a gyerekünk életét, mellette pedig dolgozom. Rájöttem, hogy igazából évek óta egyedülálló anyuka vagyok. Pedig nekem a család nem ezt jelenti. Nem erre vágytam, amikor Gábornak igent mondtam – mondta a Story magazinnak Völgyi Zsuzsi, aki úgy érzi, élete legnagyobb csalódása a válás.

Véglegesen lezárná házasságát, a férje azonban nem

Az a tisztességes, ha hivatalosan is lezárjuk a házasságunkat, és tiszta lappal kezdjük újra az életünket, külön-külön. Úgy döntöttem, jövő év elején beadom a válókeresetet, és elválunk a férjemmel – árulta el Völgyi Zsuzsi, aki arról is beszélt, hogy a férje még hisz benne, hogy újra egy család lesznek, ám ő nem hisz többé a házasságukban, már csak barátként tekint férjére.

Az énekesnő úgy érzi, nincs mit feldolgoznia a válásán, az idő már megoldotta helyette

Az évek alatt szépen lassan, észrevétlenül múlt el bennem a szerelem. Nem egyszerű pontot tenni az i-re, de én ezt már nem élem meg traumaként. Szeretném, ha Gábor se tenné. Az csak nehezítené a dolgot”– mondta az énekesnő, aki most a munkába temetkezik, hiszen több formációban is zenél, énekel, illetve Gáspár Győző kisebb betegeskedése után a Romantic is újra koncertezik majd.





Ezeket olvastad már?
Nem hiszed el, mit csinált T. Danny a szexi ördögnek öltözött Széphalmi Juliskával

Nem hiszed el, mit csinált T. Danny a szexi ördögnek öltözött Széphalmi Juliskával

Videóra vették! Akkora pofont kapott a TV2 sztárja, hogy azonnal kifeküdt

Videóra vették! Akkora pofont kapott a TV2 sztárja, hogy azonnal kifeküdt

Nagy az öröm: nyár végén összeházasodik Feng Ya Ou és Békefi Viki

Nagy az öröm: nyár végén összeházasodik Feng Ya Ou és Békefi Viki

Tóth Gabinak kellett megmentenie Vera koncertjét

Tóth Gabinak kellett megmentenie Vera koncertjét

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás