Újabb botránybomba: Meghan már évek óta készült a szakításra a királyi családdal

Az Oprah Winfrey-nek adott botrányos interjú nem a véletlen műve volt, Harry herceg feleségének kész haditerve volt.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.11.06.
lebukás

Idén tavasszal hatalmas botrányt robbantott ki az a hosszú, részletes vallomás, amelyben Harry herceg és elsősorban felesége, Meghan sussexi hercegné Oprah Winfrey-nek számolt be a brit királyi család tagjaként átélt viszontagságos napokról. Most azonban egy, a hercegi párt jól ismerő önéletrajzíró révén kiderült, hogy a botrányos interjút Meghan már hosszú évek óta tervezgette: egészen pontosan 2018-as esküvőjük után fél évvel született meg az ötlet – írja a Metro.

 

(Photo by Angela Weiss / AFP)

Andrew Morton szerint az interjú részleteinek java megfelelt az igazságnak: például Meghannak tényleg voltak öngyilkos gondolatai, miután beházasodott a királyi családba. Az író szerint ez egy fontos közös vonás közte és Diana hercegnő között, azonban Harry feleségével ellentétben édesanyjáért rajongott a nép. Meghannek azonban nem sikerült megszerettetnie magát, de végül megszabadult öngyilkos gondolataitól, és úgy döntött, visszavág a megaláztatásokért. Ennek eredménye lett a végső szakítást eredményező interjú.

Ugyan a hercegi pár az Egyesült Államokba költözését követően lemondott a királyi családhoz kötődő feladatairól, idén, Lilibet születése után egy, a királyi időket idéző turnéra indultak New Yorkba. A szakértők szerint azonban ez a haditerv egyik újabb szakaszának első állomása volt csak: Harryék a várakozásaik szerint hamarosan további „álturnékra” indulhatnak, többek között Japánba és Ausztráliába. Az utazások célja a népszerűségük növelése, de a hozzáértők szerint elég visszás érzéseket kelt, hogy bár azt nyilatkozták, nem folytatják a királyi családhoz kötődő feladatokat, mégis úgy viselkednek, mintha még mindig a tisztségükben lennének – írja a Mirror.

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás