Gáspár Bea mindenről kitálalt, így költöznek be mindenki konyháiba a sztárok





Gáspár Beával a TV2 Séf csatornáján indult újra hosszú idő után a Hal a tortán. Az egyik legismertebb gasztroműsorban hétről hétre bemutatják a sztárok, milyen körülmények között élnek, és azt is, hogyan boldogulnak vendéglátóként.



Megosztás
Szerző: e.j.
Létrehozva: 2021.11.11.
hal a tortán Gáspár Bea

November 1-jétől visszatért a képernyőre a Hal a tortán, ezúttal a TV2 Séf csatornán. A műsorban minden hétköznap öt ismert ember mutatja meg a konyhai tudományát és a vendéglátói képességeit. A megújult Hal a tortán háziasszonya Gáspár Bea, aki korábban már számos alkalommal bizonyított versenyzőként gasztrorealitykben, és több szakácskönyve is megjelent. Bea azonban úgy gondolja, nem indul előnnyel a versenyben az, aki már korábban szerepelt hasonló jellegű műsorokban.

Ebben a műsorban nem ez a fajta tévés tapasztalat számít, de még csak nem is az, mennyire tehetséges szakács valaki. Ez utóbbi persze sokat számít, de a legfontosabb, hogy miként teljesít valaki stresszhelyzetben, illetve milyen vendéglátó az illető. Az, hogy miként fogadja valaki a hozzá érkezőket, rengeteget elárul az illető jelleméről. Bizony, a műsorban is akad majd, aki a lelkét is kiteszi, hogy a többiek komfortosan érezzék magukat a vendégségben, és lesznek olyanok is, akik fittyet hánynak a hozzá érkezők igényeire – mondta el a Metropolnak Gáspár Bea.

Gáspár Bea a megújult Hal a tortán háziasszonya (Fotó: TV2)

A műsor tehát nemcsak udvarias nevetgélést, beszélgetést tartalmaz, hanem idővel bizony komoly konfliktusok alakulnak ki a vacsoraasztalnál.

– Nagyon érdekes helyzeteket produkált a műsor és a szereplők. Lesz olyan hét, amikor olyasvalakik ülnek egy asztalnál, akik régebben már többször találkoztak, nyaraltak együtt, és itt, a kamerák előtt keverednek konfliktusba valami régi ügy miatt. És persze a taktikázás sem elhanyagolható: eleinte a vendégek nagyon kedvesek, cukik egymással, aztán egy idő után előtérbe lép a taktika. Akadtak, akik összebeszéltek, hogy miként pontozzanak le másokat annak érdekében, hogy ők előnyhöz juthassanak. Egyszóval feszült, izgalmas, humoros és megható pillanatokból sem lesz hiány a megújult Hal a tortánban! – ígéri Bea.

(Fotó: TV2)

Megjelent a legújabb szakácskönyve

A napokban jelent meg Gáspár Bea legújabb szakácskönyve, amiben ezúttal is a sokak által szeretett magyaros ételek receptjeit találhatják meg az olvasók. Két olyan recept is van a szakácskönyvben, ami különösen közel áll Bea szívéhez.

– A Balla-féle csöröge fánk az egyik kedvencem, azt még a nagymamámtól tanultam. Illetve a zúzapörkölt a másik olyan étel, amit gyakran főzök itthon a családnak – árulta el mosolyogva.





Ezeket olvastad már?
Házasság első látásra: Bogi és Geri másképp döntöttek

Házasság első látásra: Bogi és Geri másképp döntöttek

Nézd, kivel gyűri a lepedőt szexi ruciban Megyeri Csilla!

Nézd, kivel gyűri a lepedőt szexi ruciban Megyeri Csilla!

Sylvester Stallone szívmelengető fotóval köszöntötte filmbeli feleségét

Sylvester Stallone szívmelengető fotóval köszöntötte filmbeli feleségét

Több száz oldalas menetrend készült Károly király temetésére

Több száz oldalas menetrend készült Károly király temetésére

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás