„Földanyánk egyszer megrázza magát és eltűntet minket magáról” – így látja a zöldjövőt Pataky Attila





Nyitrai Zsolt miniszterelnöki megbízott még szombat reggel a Facebook-oldalán jelentette be, hogy Magyarország Kormánya online párbeszédet indít zöldügyekben.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.10.11.
környezetvédelem

Magyarország kormánya a napokban közzétett egy környezetvédelmi kérdőívet is, amit bárki kitölthet a zold.kormany.hu című oldalon.

A Bors megkérdezte Pataky Attila énekest a környezetvédelemről, hogy ő miként vélekedik az illegális szemétlerakásról.

Az Edda énekese szerint az illegális szemétlerakást komolyan kell venni, éppen ezért ő is kitölti majd a környezetvédelmi kérdőívet, amelyben egyebek mellett arról is kérdezik az embereket, hogy szigorúbban büntetnék-e az illegális szemétlerakást.

Nem tudom elviselni, amikor látom a bomló zsákokat a földön” – kezdte Pataky. – „Én amit csak tehetek, azt megteszem azért, hogy a gyermekeim és unokáim egy élhető bolygón nőhessenek fel. Aki sunyi módon éjszaka a háza elé vagy a parkba, a zöldbe dobálja el a szemetét, az ebben nem partner” – jelentette ki a Borsnak Attila.

Mindenki saját lelkének a dolga, hogyan védi meg a környezetét. A feleségem például szelektíven gyűjt. Én szerintem a világunk nem csak ettől koszos. Nem az én tisztem eldönteni, miként büntessék, attól viszont félek, hogy ha ez sokáig így marad, Földanyánk egyszer megrázza magát, és eltüntet minket magáról. Ez ellen próbálok én is tenni nap mint nap” – teszi hozzá az énekes.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás