A pandémia ösztökélte a magyar énekesnőt, elképesztő merészet lépett

Az elmúlt másfél év az egész világot megrázta. Bezártak a vendéglátóhelyek, korlátozták a kijárást, és ezzel egy időben elmaradtak a koncertek, ami rengeteg zenész életét nehezítette meg.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.10.08.
küldetés

A pszichológusok sokszor hangoztatták, fontos, hogy az emberek ne csüggedjenek, és ne hagyják, hogy eluralkodjon rajtuk a depresszió a bezártság miatt.

Miközben nagyon sok sztárnak civil szakmát kellett választania, míg végre újra színpadra nem állhatott, addig Ress Hajnalka minden energiájával a karrierjének építésére koncentrált.

Az énekesnő a Duna TV Családbarát műsorában beszélt az elmúlt másfél évről és pozitív életszemléletéről Novodomszky Évának és Fehérvári Gábor Alfrédnek.

Igyekszem úgy élni, hogy megpróbálom megtalálni a jót még a legrosszabb helyzetben is. Amikor elkezdődött a pandémiás időszak, akkor jött az isteni sugallat: én most szeretnék lehetőséget adni magamnak, hogy elinduljak egy olyan úton, hogy legyenek saját dalaim„ - árulta el Ress Hajnalka, aki ez év januárjában egy hazafias balladával köszönte meg az egészségügyi dolgozók a koronavírusos időben végzett emberfeletti munkáját.

Új album készül

„Nekem mindig jönnek sugallatok, és igyekszem a hatodik érzékemre hagyatkozni, mert eddig nem csalt meg” - jelentette ki mosolyogva az énekesnő, aki októberben egy új klippel örvendezteti meg a rajongókat.

A Magyar Honvédség Központi Zenekarával lépett fel

Az egyenruhások rendhagyó módon köszöntek el júniusban a Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézet dolgozóitól. A katonák tavaly november óta segítették a kórházak munkáját a veszélyhelyzet miatt. Miután újak váltották a Magyar Honvédség egyenruhásait, a „régiek” úgy döntöttek, szavak helyett zenével köszönnek el a gyerekeket gyógyító egészségügyisektől. A megható búcsúkoncerten Ress Hajnalka énekhangja varázsolta el kis időre a nehéz mindennapokból a közönséget.

A Jégmadár hozta el a szabadságot

Az énekesnő slágere éppen a korlátozások megszűnésekor született meg. A dalban már az első sorok is elárulják, a napsugár erőt ad az elmúlt szomorú napokat követő időhöz.

A slágert a többszörös arany- és platinalemezes producer, Szűcs Norbert szerezte, míg a szöveget Hujber Szabolcs a „Mostantól” című dal szövegírója adta a szerzeményhez.

Sokszínű előadó

Az énekesnő is zenei szolgálatot teljesített a Magyar Honvédség Központi Zenekara kíséretében szeptember 11-én, amikor Erdő Péter bíboros szentmiséje előtt állt a színpadra. A koncertet Szabó Imre alezredes vezényelte. Felcsendült többek között a Ballada a Hazámról című zenei összeállítás és Hidas Frigyes által szerzett Fantázia és fúga is.









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás