RETRO RÁDIÓ

„Alice Evans mindenkit manipulál” – meglepő részletek derültek ki a sztárpár válásával kapcsolatban

A Fantasztikus négyes sztárja mégsem olyan rossz, mint amilyennek sértett felesége beállítja. A Harrow egyik stábtagja sietett Ioan Gruffudd védelmére.Megosztás
Szerző: Metropol
2021.10.28. 10:50
a botrány folytatódik

Ioan Gruffudd, a Fantasztikus négyes és a Titanic sztárja ezúttal botrányos történettel került a lapok címoldalára. A szintén színész feleség Alice Evans, akivel a férfi a 102 kiskutya című 2000-es film forgatásán ismerkedett meg, Twitter-oldalán tette közzé a szomorú hírt, miszerint a férfi, aki 20 éve a lelki társa és párja, most elhagyja őt és kislányaikat. Mint írta: az okát nem tudjuk, sokkos állapotban vagyunk, Ioan csak annyit mondott, hogy „már nem szeret”.

A sárdobálás csak ezután vette kezdetét, a sértett feleség nemcsak férjére neheztel, hanem annak új barátnőjére, Bianca Wallace-ra is, aki Alice szerint három éve folytat titkos kapcsolatot a férjével úgy, hogy elvileg a két nő között baráti viszony volt. Most azonban az egyik kollégája sietett a színész segítségére, aki szerint Evans sem volt makulátlan írja a Daily Mail.

Amy Douglas állítja, az újdonsült pár csak tavaly találkozott, amikor elkezdték a Harrow című népszerű sorozat legújabb évadának forgatását.

„Biancának semmilyen kapcsolata nem volt Ioannal a második évad forgatásán, én már csak tudom, mert mint a stáb egyik tagja, végig ott voltam velük” – írta válaszul az egyik rajongónak, aki azzal támadta a színészt, hogy három éve folytat viszonyt 21 évvel fiatalabb kolleganőjével. – „Biancának nagyon jó barátja vagyok, és mint ilyen, biztosan állíthatom, hogy ez nem igaz. Ismerem őt és az elveit, ezért jó lenne, ha senki nem ülne fel mindennek, amivel beetetik azzal, hogy áldozatnak tüntetik fel magukat és ezzel lerombolják mások megítélését.”

Amy Douglas azt is elárulta, ott volt, amikor a második évad forgatásának utolsó hetében Alice megfenyegette Ioant azzal, hogy ha nem megy azonnal haza, akkor benyújtja a válási keresetet, és azt is elmondta, a színész mennyire összetört emiatt.”

„Alice Evans mindenkit manipulál és áldozatnak mutatja magát, pedig pont fordítva van” – zárta le a vitát a pár barátja.

 

Ezeket olvastad már?
40 milliós bírság menthette meg Schobert Norbi életét

40 milliós bírság menthette meg Schobert Norbi életét

Csuti szerint milliókat bukhat a pikáns videója miatt botrányba keveredett énekes

Csuti szerint milliókat bukhat a pikáns videója miatt botrányba keveredett énekes

Schumacher felesége megállíthatlan, újabb nehéz döntést hozott meg

Schumacher felesége megállíthatlan, újabb nehéz döntést hozott meg

Betelt a pohár Korda Györgynél és Balázs Klárinál: Ezek közönséges bűnözők

Betelt a pohár Korda Györgynél és Balázs Klárinál: Ezek közönséges bűnözők

Top hírek

Ezek is érdekelhetikHírlevél feliratkozás