Igazi terminátorrá változott Gömöri András, így néz ki a színész – Fotók!





Az elképesztően izmos színész testét már ezüstéremmel is díjazták a bírák, ráadásul még a közönség is odáig volt tőle.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2021.10.03.
izmos

Gömöri András Máté testépítő karrierje újabb állomásához ért, tekintve, hogy a hétvégén ezüstérmet szerzett négyállomásos versenyszezonja első versenyén. A Pécsen megrendezett Hungarian INBA ELITE TOUR & PRO SHOW-n elképesztően erős volt a mezőny, amiben a második helyezés egy kifejezetten jó eredmény, amiről a színész így nyilatkozott.

„Egy Európa-, és világszinten is kiemelkedő mezőnnyel álltam egy színpadon. Az igazat megvallva éppen erre számítottam. Hatalmas élmény volt újra versenyezni. Nagyon büszke vagyok, hogy egy óriási küzdelem után, egy ilyen erős mezőnyben második helyezést sikerült kivívnom” – mondta András, aki a Open 175+ kategóriában versenyzett, és nagyon büszke arra, hogy kik mellett állhatott a döntőben.

„A TOP 5-ben kizárólag exbajnokok voltak. Elképesztő tömeg, szárazság és profizmus volt a színpadon, megtiszteltetés volt közöttük pózolni. Külön öröm volt számomra, hogy az egyperces szabadpózom nagyon jól sikerült, a közönség partner volt benne, ami pluszerőt adott” – mesélte az Operettszínház színésze, aki rengeteget diétázott és edzett, hogy idáig jusson.

16/17 hét diéta után most mutattuk meg először, hogy mit raktunk eddig össze, viszont ezzel nincs megállás, hiszen ez csak az első versenyünk volt a szezonban, és még 3 vár ránk.”

Gömöri András Máté az ezüstérmével pózol a verseny után – Fotó: Dunavölgyi Média

Egy kis kikapcsolódás

Természetesen ezt az ütemet senki sem bírná, így neki is kell egy nap a feltöltődésre, hogy a következő versenyekre újult erővel készülhessen.

„Vasárnap szabadnapom van a diétámban, elviszem a feleségemet ebédelni és vacsorázni is, hétfőtől pedig „Back to the business”, ugyanis október 30-án Bukarestben vár a világbajnokság, ahol a cél továbbra is a profi kártya megszerzése” – avatta be a rajongóit András, aki ezek után köszönetet is mondott a hozzá közel állóknak.

„Hatalmas köszönetet szeretnék mondani a csapatomnak, a Nutriversumnak, az edzőmnek, Kalas Csabánat és a legnagyobb támaszomnak, a feleségemnek, Polyák Lillának!”

Büszkén mutatja izmait a színész – Fotó: Dunavolgyi Media

 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás