Íme a legmegdöbbentőbb mintákkal kivarrt világsztárok





A sztárvilágban sem olyan megdöbbentő már, amikor valaki egy picit feltűnőbb, vagy őrültebb tetoválást csináltat magának.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2021.09.27.
tetoválás

A sztárvilágban nem meglepő, hogy valaki bevállal pár meredekebb tetkót. Furcsa minioroszlán, a barátnő egyik képe vagy egy ronda gyerekrajzszerű minitigris? Nem gondolnánk, de még ezek a csodák is felfedezhetőek egy-egy sztáron.

Cara Delevingne

A világ egyik legismertebb modellje igazán vagány nő, de a munkája miatt nincs sok lehetősége arra, hogy széttetoválja magát. A testét tehát nem borítja sok minden, de azért egy fura tetkót ő is bevállalt. Az ujjára csináltatott egy oroszlánfejet, ami azért is bevállalós, mert ritka, hogy ilyen kidolgozott mintát ilyen kis helyre rajzoljanak fel. Az ujjtetkók többségében mindössze feliratok vagy kis vonalak szoktak lenni.

Fotó: AFP

Miley Cyrus

Miley Cyrus bár egy Disney-sorozatban kezdett és az ártatlan kislányok kedvence volt, végül az egyik legbotrányosabb énekesnővé nőtte ki magát. A sztár magamutogatása és szókimondó stílusa miatt gyakran került a címlapokra, így tőle már kevés dolgon lepődik meg az ember, de még így is sikerült egy elsőre meghökkentő tetkóval díszítenie a testét. A szája belsejébe tetováltatott egy gyerekrajzra hasonlító tigrisfejet.

Fotó: Instagram

 

Ryan Gosling

Ryan Gosling is mutatott már egy-két bizarr testdíszítést, amiket egyébként sok esetben maga tervez meg. Itt persze sokaknak eszébe juthat az egészen jogos kérdés, mégis miért tervez valaki magának direkt ronda tetoválásokat, de szerencsére Ryan ezt egy korábbi interjújában elárulta. – Szeretem, amikor bénán néznek ki, viszont senki nem csinál rossz tetkókat, így csináltam én magamnak.

Fotó: Getty Images

Istenes Bence

Magyarország egyik ismertebb műsorvezetője az évek alatt szépen kivarratta magát, aminek az eredményeként lett egy-két igazán különleges darab a testén. Az egyik ilyen egy óra a csuklóján, aminek bár van jelentése, mégis elég fura hatást kelt.

– Az órán látható szám az én születési időpontom – árulta el korábban az óra jelentését Istenes Bence a Borsnak. – Semmi misztikus oka nincs, hogy ezt magamra tetováltattam, egyszerűen csak tetszett ez az óra, amibe pedig nyilvánvalóan egy időpontot is bele kellett tetoválni, én meg arra gondoltam, hogy akkor ez az én születési időpontom legyen.

Géczi Bea

 

Fecsó barátnője is egy igazán meredek tetoválással igyekezett bebizonyítani szerelmét, és hogy a párja mennyire fontos neki. Bea könyékhajlatába vésette be Fecsó nevét, holott nem régóta vannak együtt, és már egyszer szakítottak is.

Fotó: TV2

Krausz Gábor

 

Talán az egyik legbevállalósabb magyar tetoválás szintén egy szerelmespárhoz köthető, méghozzá Tóth Gabihoz és Krausz Gáborhoz. Az ő esetükben Gábor bizonyította szerelmét egy Gabiról készült tetkóval. Szó szerint, hiszen ő nem a szerelme nevét varratta magára, hanem konkrétan egy Gabiról készült dögös fotó másolatát.

 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás