RETRO RÁDIÓ

Készülj, mert pár nap múlva felrobbantják a Puskás Aréna Szoborparkját a sztárok

Mindössze néhány napot kell még várni az év legnagyobb ingyenes zenei eseményére, ugyanis szeptember 25-én – egy év kihagyást követően – a Szerencsejáték Zrt. újra megrendezi Szuperkoncertjét ezúttal a Puskás Aréna Szoborparkban. A több szempontból is exkluzív rendezvényen a show-elemek és a meglepetés-előadók mellett dalpremier is várja a kilátogató érdeklődőket.Megosztás
Szerző:
2021.09.21. 15:00
fergeteges buli

A Szuperkoncert 17:00-kor kezdődik Magyarország egyik legnépszerűbb lemezlovasának fellépésével. Lotfi Begi ez alkalommal nemcsak megszokott dj-szettjét, hanem egy rendhagyó produkciót is elhoz a színpadra, ugyanis a Szuperkoncerten elsőként énekesekkel és fellépőtársakkal adja elő az ország kedvenc kollaborációit: élőben hallhatja majd a közönség például Kollányi Zsuzsival és DR BRS-sel közös „Régi nyár” című slágert, vagy a Pápai Jocival készült „Kicsit őrült” dalt is.

Lotfi Begivel Burai Krisztián is színpadra lép, a páros egy rendkívüli premierrel kedveskedik a látogatóknak, hiszen a Szuperkoncerten mutatják be először a nagyközönség előtt „Lélegzem” című vadonatúj dalukat.

Lotfi Begit és vendégeit a Bagossy Brothers Company követi majd, akik legújabb albumukról hozzák el a közönségkedvenc slágereket. Az estét pedig Majka & Curtis párosa zárja, akik lenyűgöző színpadi elemekkel kiegészített kétórás koncerttel szórakoztatják majd a helyszínre látogatókat.

Egyúttal szeretnénk ismét felhívni a figyelmet arra, hogy a hatályos járványügyi szabályok értelmében a Szuperkoncert csak védettségi igazolvány felmutatásával látogatható, az oltással nem rendelkező kiskorúak kizárólag meghatalmazott nagykorú kíséretében vehetnek részt az eseményen. A dokumentum fizikai formában és applikáción keresztül is bemutatható a helyszínen.

Minden további, a koncerthez kapcsolódó aktuális információról a szuperkoncert.szerencsejatek.hu weboldalán, valamint a nemzeti lottótársaság közösségi oldalain tájékozódhatnak.

Az esemény Facebook-oldala itt érhető el.

Ezeket olvastad már?
„De vadító vagy, Szandi!” – Rafinált bikini feszül az énekesnő testén

„De vadító vagy, Szandi!” – Rafinált bikini feszül az énekesnő testén

Tóth Andi nagyon bepöccent: durván kiosztotta az egyik rajongóját

Tóth Andi nagyon bepöccent: durván kiosztotta az egyik rajongóját

Ikertornyok: Marics Peti barátnője megszólalásig hasonlít a Kylie Jennerre

Ikertornyok: Marics Peti barátnője megszólalásig hasonlít a Kylie Jennerre

Mint egy álom: Curtis videón mutatta meg otthonát

Mint egy álom: Curtis videón mutatta meg otthonát

Top hírek

Ezek is érdekelhetikHírlevél-feliratkozás