Hatalmas pofont kapott Meghan Markle és Harry herceg





A britek egyre kevésbé képesek megemészteni a házaspár állandó kritikáit, nemtetszésüknek ezúttal hangot is adtak.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.09.05.
népszerűség Meghan Markle Harry herceg

Soha nem volt még olyan alacsony Harry herceg és felesége, Meghan Markle népszerűsége az Egyesült Királyságban, mint jelenleg. A legfrissebb közvélemény-kutatások eredményei szerint a britek sorra szeretnek ki egykori kedvenc hercegükből, Meghannek pedig soha nem is sikerült belopnia magát a szívükbe - írja a The Sun.

 

(Photo by JUSTIN TALLIS / AFP)

A YouGov felmérése szerint csak a britek 26 százaléka nyilatkozta azt, hogy kedveli Meghant, míg 65 százalékuk ellene van. Férje esetében a válaszadók 34 százaléka fejezte ki szeretetét a herceg felé, szemben az 59 százalék ellenzővel. Harry esetében ez a legutóbbi, április felméréshez képest hatalmas, 25 pontos zuhanásnak számít, míg Meghan mérlegén csak 9 pontot rontott a mostani kutatás. A válaszadók elsősorban még mindig az Oprah Winfrey-nek adott, botrányt kirobbantó interjút hozzák fel, amellyel a hercegi pár elidegenítette magát tőlük, de a rendszeres kritikáik és rosszul adott reakcióik is megsebezték a brit közvéleményt. Az is kiderült, hogy leginkább a nyugdíjas korosztály sérelmezi, hogy egykor szeretett Harry hercegük ennyire megváltozott.

A házaspárnak csak egyetlen öröme lehet a felmérésben: hogy nem ők kerültek a legutolsó helyre. András herceg ugyanis még náluk is rosszabbul végzett, a britek 83 százaléka utasítja el a királynő kicsapongó fiát, és csak 6 százalékuk bocsátott meg Andrásnak.

A listát még mindig II. Erzsébet vezeti, alattvalói 80 százalékának szeretetét élvezheti, őt követi Vilmos herceg és Katalin hercegné, 78 és 75 százalékos támogatottsággal. Károly herceg továbbra is a középmezőnyben lavírozik, a trónörököst a lakosok 54 százaléka kedveli.

A felmérés 1667 brit lakos megkérdezésével készült, a tinédzser korosztálytól a nyugdíjasokig minden generációból kértek visszajelzéseket a statisztikusok.





Ezeket olvastad már?
Ripli Zsuzsi: „Imádom az ázsiai konyhát!”

Ripli Zsuzsi: „Imádom az ázsiai konyhát!”

Házasság első látásra: félmeztelen fotó került ki az internetre a műsor sztárjáról

Házasság első látásra: félmeztelen fotó került ki az internetre a műsor sztárjáról

Schuster Lóránt a koncertek miatt halasztja el őszig a térdműtétjét

Schuster Lóránt a koncertek miatt halasztja el őszig a térdműtétjét

Sztárban sztár leszek! nyertese: „három nővel fogok együtt élni legálisan”

Sztárban sztár leszek! nyertese: „három nővel fogok együtt élni legálisan”

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás