Egyre rosszabb állapotban van Fekete Dávid, öngyilkosságon töri a fejét a börtönben – Videó





Már csaknem négy hónapja van börtönben a volt Megasztáros, aki egy informátor szerint nagyon rosszul viseli a bezártságot, börtönpszichológus is foglalkozik vele.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.09.01.
összetört

Autókereskedőket és családokat károsított meg Fekete Dávid az eddigi hírek alapján több százmillió értékben. A TV2 Tények Plusz adásának azonban névtelenül nyilatkozott az egyik károsult, aki állítja, itt sokkal több pénzről van szó.

„Itt milliárdos nagyságrendről beszélünk, azok a személyek, akik ebben részt vettek, tudják milyen nagy súllyal jár ez” – mondta a férfi, aki azt is elárulta, hogy Dávid a börtönben sem változott meg, „kihasznál minden lehetőséget és színjátékot, hogy hasznot produkáljon.”

Az őröknek öngyilkossággal fenyegetőzött, és innentől kezdve börtönpszichológushoz kell járnia. A férfi ezt egyébként el is tudja képzelni róla, mert öngyilkossági gondolatai már régebben is voltak, amikor még együtt mozogtak az éjszakában. „Félrehúzom a kormányt és véget vetek mindennek” – mondta akkor.

Mint azt tudjuk, Közokirat-hamisítással és tíz vagyon elleni bűncselekménnyel gyanúsítják a Megasztár egykori második helyezettjét. Egyre több áldozat jelentkezett, míg végül egy győri nő azt állította, hogy Fekete Dávid egy bűnszervezet tagja.

Eközben Dávid magánélete is zsákutcába jutott, hiszen iker gyermekeinek édesanyja úgy döntött, hogy beadja a válókeresetet, és a gyerekek teljes körű felügyeletét követeli magának, arra hivatkozva, hogy a férfi börtönben ül.

 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás