RETRO RÁDIÓ

Igazi sztárparádéval érkezik a TV2 legújabb sikerműsora





Többek között Krausz Gábor, Völgyesi Gabi, Csősz Bogi és Szőke Zoltán is versenyzik a TV2 kalandjátékában.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.08.03.
kalandreality

Augusztus 22-én indul a TV2 őszi szezonjának első nagy durranása, a Totem. Mint korábban megírtuk, az izgalmas műsort, a kalandrealityt Ördög Nóra vezeti majd, ahol a sztárjátékosok egy hónapra beköltöztek a bakony mesés erdejébe.

Ördög Nóri a premieren Fotó: Metropol/Máté Krisztián

Mi is a Totem?

A játékmenetet egy ősi misztikus történet köré fűzték fel a készítők, aminek minden egyes jelenetét Magyarország, azon belül is a Bakony szebbnél szebb területein forgatták. A hazai csodás tájak mélyén felvett részekben, középpontban a farkas, a vidék legveszedelmesebb fegyvere, és a zabolátlan erő megtestesítője, a szarvas küzdelmét követhetik majd nyomon a nézők.

Nagy a tét

Két csapat kezd harcba, akik a két ikonikus totemállat évszázados harcát varázsolják a képernyőkre. A táborokban hét-hét híresség alkot majd szövetséget, hogy le tudják győzni a másik csapatot, majd egymást is, hogy végül a döntőbe juthassanak. A játék ugyanis csapatjátékként kezdődik, de egyéni játékként fejeződik majd be. végül csak a győztes csapat két legjobbja állhat a dobogóra. A fináléhoz közeledve a csapatok megfogyatkoznak, de a náluk található kövek száma egyre csak gyarapodik. A leendő győzteseknek be kell zsebelniük a hét misztikus erővel bíró kristályt, amik segítségével végül ők lehetnek a vadon urai, akiknek ráadásul 10 millió forint üti a tenyerüket, amin saját belátásuk szerint osztozhatnak.

Kik lesznek a versenyzők?

Nagy Zsolt Leo, Szabó Dóra, Oczella Eszter, Oczella Krisztina, Busa Pista, Hamvai P.G., Ekanem Bálint, Varga Viktor, Csősz Boglárka, Baronits Gábor, Völgyesi Gabi, Fésűs Nelly nagyobbik lánya, Horváth Csenge, Krausz Gábor és Szőke Zoltán is a szereplők között van. A Bakonyban a két csapatot az Exatlon Hungary sztárja és a Farm VIP tavalyi győztese Novák Zalán és a volt kommandós Varga Ferenc fogja segíteni.

Novák Zalán a csapatával Fotó: Metropol/Máté Krisztián
Varga Ferenc csapata Fotó: Metropol/Máté Krisztián

Csősz Bogi nagyon figyel

Az üzletasszony igazi sportember, így nem volt kérdés számára, hogy részt vegyen a műsorban.

Gyorsan észreveszem a hibákat egy csapatban. Észreveszem azt, hogy hol vannak a hiányosságok és milyen erők azok, amik elvihetik az egész csapatjátékot egy másik irányba, ahol az öncélú érdekek érvényesülnek. Azonnal észreveszem, hogy kikkel kell vigyázni a csapatból, hogy kikre kell figyelni, hogy ne legyenek elnyomva.”

Nagy Zsolt Leo visszatér

Az egykori valóságshow-versenyzőnek leginkább mentálisan kellett felkészülnie a versenyre.

Két olyan kihívás volt, ami nekem nehézséget okozott. Az egyik az, hogy elfogadjam, hogy vannak emberek, akik nem úgy gondolkodnak mint én. Nem olyan a habitusuk, a versenyszellemük, nem olyan munkabírásúak, mint én. A másik meg az, hogy hat különböző emberrel kell együtt élni, és elfogadni mindenkinek a rigolyáját. Ez egy nehéz dolog azt gondolom. Ilyen értelemben velem könnyű, a szó jó értelmében igénytelen vagyok. Elvagyok a hidegben, melegben, takaró nélkül, vagy akár a szúnyogokkal. Nem vágyom a kifejezett luxusra, ha ez a feladat, csinálom.”

Ördög Nóri imádta a hangulatot

„A legfontosabb, amit ad, hogy olyan lelkesedéssel vágott bele ez a stáb, hogy elkészítse a Totemet, amit azért ritkán tapasztalhat meg az ember. Leginkább azért mert ebben egy kicsit össze van gyúrva minden, amit szeretünk ezekben a kalandműsorokban, és ebből született valami egészen új, valami teljesen más dolog. Mindenkit izgat ez az egész. Egy új formátumot találtak ki a TV2 kreatív producerei, és ha ebből valami jót csinálunk, akkor az akár még évekig lehet majd a kedvence az embereknek. Tök jó volna ha ez így lenne” – mondta el a Metropolnak az egyik forgatási napon Ördög Nóri. A műsorvezető jelenléte is nagyban hozza majd azt a bizonyos misztikus hatást, hiszen a ruháit igyekeztek úgy elkészíteni, hogy színekben és hangulatban is hozza azt, amit kell.

 





Ezeket olvastad már?
„Én nem bírom ezt tovább csinálni” – kamerák előtt omlott össze zokogva a TV2 sztárja – videó

„Én nem bírom ezt tovább csinálni” – kamerák előtt omlott össze zokogva a TV2 sztárja – videó

Tolvai Reni: Meztelenül érkeztem

Tolvai Reni: Meztelenül érkeztem

„Majd én megmutatom nektek!” – üzente a nyolcadikos Jákob Zolika

„Majd én megmutatom nektek!” – üzente a nyolcadikos Jákob Zolika

75 éves lett Szigeti Ferenc, a Karthago sztárja megmutatta a legszebb ajándékát

75 éves lett Szigeti Ferenc, a Karthago sztárja megmutatta a legszebb ajándékát

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás