Elképesztő: naponta 4 órát utazott a családjáért Ördög Nóra





A sztár napi szinten 400 kilométert ingázott az otthona és Badacsony között, miközben a TV2 Totem című műsorán dolgozott gőzerővel.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.06.08.
Totem

Irtózatos tempót diktál Ördög Nóra. A sztár a TV2 vadonatúj kalandrealityjét, a Totemet vezeti, amelynek forgatása miatt naponta több száz kilométert kellett utaznia a Bakony mesés tájaira. A csatorna következő nagy dobásának szereplőinek neve egyelőre titok, ám az már hivatalos, hogy a monumentális produkciót Nóri vezeti, aki örömmel vetette bele magát a projektbe.

A kétgyermekes műsorvezetőnő minden nap ingázott az otthona és a forgatási helyszín között. A hosszú, többórás utak alatt Nóri igyekezett úgy megszervezni a szabadidejét, hogy a szakmai elfoglaltságok mellett minél többet lehessen gyermekeivel, Micivel és Vencellel.

Igyekeztem hasznosítani az autóban töltött órákat. Amit lehetett, telefonon intéztem, és gyakran nem is volt elég a napi 4 óra, hogy a teendő listám végére érjek. Nem tagadom, hogy napi közel 400 km-t vezetni nagyon fárasztó volt, de ezért cserébe nem kellett a gyerekeimet kivenni az iskolából és kibillenteni őket a kis napi rutinjukból. Ez így tehát nem is volt áldozat számomra. Reggelente el is tudtam őket indítani, és úgy jöttem el a forgatásra. Ha éppen nem is én vittem őket a suliba, mégis én ébreszthettem, én készítettem ki a ruháikat, én adtam nekik reggelit, raktam össze a hátizsákjukat. Fontos volt, hogy így tudtam elindulni a forgatásra – mesélte Nóra.

A műsorvezetőnő azért is örül a Totem műsorvezetésének, mert nem kellett külföldre utaznia a családjával egy színvonalas és izgalmas produkció miatt.

Ha külföldre utaztunk volna, onnan nem tudtam volna esténként hazajárni, így ez kivitelezhetetlen lett volna, de itt be tudtam vállalni az ingázást – mesélte a sztár.

A misztikus képi világ

– Nagyon szeretem ezeket a gyönyörű ruhákat. Ezt a stílust is nagyon a magaménak érzem, meg persze a hétköznapokon a farmeros, tornacipős anyuka is én vagyok. Annyira izgalmas, hogy a műsor készítői ilyennek álmodták meg ezt a misztikus hangulatú kalandot, hogy ezekben a hosszú, lenge, finom esésű ruhákban lehessek, amiket gyakran bakancsokkal, terepre szabott lábbelikkel kombináltunk. Holdampf Linda – aki már vagy száz éve öltöztet – pontosan tudja, hogy imádom ezeket a szetteket. Lehettem volna terepruhában is, de ezek a könnyed, estélyi hatású darabok sokkal izgalmasabbak ebben a környezetben, és szerintem sokat hozzáadnak a játék misztikus történetéhez. A Toten-hegyen, egy szarvas- és egy farkastotem között kísértem figyelemmel az eseményeket, egy szélcsatorna közepén, ami egy földöntúli érzés volt – mesélte Nóra.

Ördög Nóra az extravagáns szettjében a forgatáson (Fotó: Metropol/SzL)

 





Ezeket olvastad már?
Hoppá! Marics Peti szakmát vált? Nem hiszed el, mit tanult ki

Hoppá! Marics Peti szakmát vált? Nem hiszed el, mit tanult ki

Megjött a várva várt bejelentés a Házasság első látásra című műsorral kapcsolatban

Megjött a várva várt bejelentés a Házasság első látásra című műsorral kapcsolatban

Rendkívüli bejelentés érkezett Bochkor Gáborról

Rendkívüli bejelentés érkezett Bochkor Gáborról

Kókuszvízzel és rizsszemekkel tisztították meg Jákob Zoli lelkét – Video

Kókuszvízzel és rizsszemekkel tisztították meg Jákob Zoli lelkét – Video

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás