280 millió az ára, mégis kapkodnak L.L. Junior eladó házáért

Az énekes törökbálinti luxusházának hamarosan új gazdája lesz. Junior pár nappal ezelőtt hirdette meg az ingatlant, de máris egymás kezé­be adják a kilincset az érdeklődők.Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.08.17.
érdekes fordulat

Minden jel arra utal, hogy L.L. Junior és kedvese, Körtvélyessy Kinga kapcsolata már nem menthető meg. Mint arról a Bors elsőként beszámolt, a fiatal édesanya hetekkel ezelőtt elköltözött a közös törökbálinti otthonukból, az énekes pedig meg sem próbálta visszaédesgetni a kedvesét. Helyette meghirdette azt az álomotthont, aminek minden tégláját a saját terveik szerint illesztettek a helyére, a családi fészket, ahol a boldog közös életüket tervezték.

Az énekes egyszerre hirdeti házát és keresi új lakását Budapest belvárosában

Az ország egyik legnagyobb ingatlanpiacán múlt héten elérhetővé vált ház nyolcszobás, 240 négyzetméteres, hatteraszos, örökpanorámás, medencés otthonért egyébként 280 milliót kérnek, ami a piaci ár alatt van. Nem csoda, hogy egymás után jelentkeznek rá a ve­vők. Lapunk információi szerint az érdeklődők szinte ostromolják az ingatlan eladásával foglalkozó ügynököt, az egyik vevőjelölt már a szerződés aláírásig jutott, de végül valamiért mégis visszalépett. Gondot ezzel persze nem okozott, a további jelöltek sorban állnak a házért.

„Nagyon jó helyen van az ingatlan, örökpanorámás, ami külön emeli az értékét. Gyönyörű állapotú, és az összes beépített bútor benne marad, ami a konyha esetében prémium gépeket jelent” – mondta a lapunk érdeklődésére a zenész egyik ismerőse.

„Biztos vagyok benne, hogy attól is népszerű ez a ház, hogy L.L. Junior lakott benne. Lehet, hogy van, aki mosolyog ezen, de közben az az igazság, hogy bizony van olyan, akinek ez nagyon is számít” – tette hozzá a barát.

 

Már akadt egy komoly vevő, aki az utolsó pillanatban visszalépett

A Bors információi szerint L.L. Junior most Budapest belvárosában keres ingatlant, ahova a kisfiával, Lacikával költöznek majd, de természetesen lesz külön szobája az énekes pici lányának, Lilinek is. Mert bár Kinga és Junior házassága zátonyra futott, a közös gyermeküket együtt szeretnék nevelni, hogy szeretetből ne szenvedjen hiányt a baba.

Top hírek

Hírlevél-feliratkozás