Nem hiszed el, mit csinál a Korda házaspár a spanyolországi nyaralás helyett – Videó!





Korda Gyuri bácsi és Klárika imád utazni, ám a koronavírus miatti kényszerpihenő miatt idén nyáron a munkáé lesz a főszerep.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.07.08.
fontos döntések

Az énekes házaspárnak – sok más művészhez hasonlóan – szintén komoly anyagi veszteséget okozott a koronavírus-járvány, ugyanis közel másfél évig nem álltak színpadon. Idén a magyar oltási politikának köszönhetően újraindultak a bulik és a Korda házaspár is munkába áll.

Spanyol helyett munka

Eddig, amikor tehettük Alicantéba repültünk, Spanyolországba. Nagyon a szívünkhöz nőtt a város, ráadásul csupán két óra repülővel, hipp-hopp ki lehet érni. Idén viszont maradunk itthon, Magyarországon. Annyi teendőnk van, hogy most nem tudtunk betervezni semmilyen utazást, de nem is panaszkodunk, mert erre vártunk, hogy legyen mit csinálni” – mondta Gyuri bácsi, aki ennek ellenére nagyon várja már, hogy hamarosan repülőre ülhessen Klárikával, ám most a koncerteké a főszerep.

– A nyár nem a pihenésről fog szólni. Szerencsére rengeteg felkérést kapunk a mai napig, mi pedig örömmel állunk színpadra. Jó látni, hogy szükség van ránk, és az emberek szeretik, amit csinálunk – tette hozzá Klárika.

Fellépésekkel pihen a sztárpár (Fotó: Bánkuti Sándor/Bors)

Előre a múltba

Korda György azonban mindenkit szeretne arra biztatni, hogy aki teheti, pihenjen egy kicsit, hiszen az egyre nagyobb oltakozásnak köszönhetően szabadabban lehet már utazni külföldre is. Ezért is vállalta el a Budapest Airport felkérését, hogy a 40 éves Reptér című videóklipjét forgassák újra.

– Nagyon megtisztelőnek tartom ezt a felkérést, természetesen örömmel mondtam igent. A repülés egyébként is közel áll a szívemhez, hiszen az évek alatt sikerült pár helyre már eljutnom, az pedig külön öröm volt, hogy most már népszerűsíthetem is – mesélte.

Dupla csavar

A videót negyvenfős stábbal, két napon át forgatták a budapesti repülőtéren, az eredmény pedig magáért beszél, hiszen egy elképesztően jó hangulatú videó született. A modernizált slágerben egy nagy változás azonban történt, a mostani videóklipben Gyuri bácsi szeretett neje, Klárika is kapott egy rövid, de annál viccesebb szerepet.

A klipben Klárika önmagát alakítja, elképesztően vicces szerepet találtak ki neki. Szerintem nagyon jól sikerült!





Ezeket olvastad már?
Fürdéshez készül a kebelcsoda – mesés képeket osztott meg Emily Ratajkowski

Fürdéshez készül a kebelcsoda – mesés képeket osztott meg Emily Ratajkowski

Jennifer Aniston álló mellbimbója szinte átdöfi a fehér felsőjét

Jennifer Aniston álló mellbimbója szinte átdöfi a fehér felsőjét

Lehullt a lepel! Kiderült, mi történt a Házasság első látásra sztárjaival

Lehullt a lepel! Kiderült, mi történt a Házasság első látásra sztárjaival

Hoppá! Marics Peti szakmát vált? Nem hiszed el, mit tanult ki

Hoppá! Marics Peti szakmát vált? Nem hiszed el, mit tanult ki

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás