„Felkészültünk a legrosszabbra is”, újabb szerettükért kell izgulniuk Zámbó Árpyéknak





Zámbó Árpy nemrégiben arról mesélt, hogy 95 éves édesanyja még mindig lábadozik a combnyaktörése után. Ám nem Anna néni az egyetlen a családban, aki miatt borzasztóan aggódnak a családtagok.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.07.02.
átok

Úgy tűnik, hogy a Zámbó család életét folyamatos sorscsapások nehezítik. Nem elég, hogy a 95 éves Anna nénit súlyos baleset érte, és még mindig nem tud lábra állni, az egyik Zámbó testvér egészsége is egyre inkább romlik.

Jimmy testvére, György másfél évvel ezelőtt rosszul lett és mentőt kellett hívni hozzá. Árpy el­mondta, a kórházban kiderült, hogy a férfi stroke-ot kapott.

Megmondom őszintén, hogy azóta is aggódunk érte. Igaz, hogy sok idő eltelt azóta, de semmit nem javult az állapota, sőt mi több, még rosszabb lett. A beszéde napról napra romlik, akadozva beszél és egyre nehezebb megérteni, mit akar mondani. Egy háztartásban élnek édesanyámmal és segít neki az ápolásában, miközben ha így halad, ő maga is segítségre szorul majd. A járása is nagyon bizonytalan, borzasztóan féltjük őt, mert ahhoz, hogy megtörténjen a baj, elég egyetlen rossz lépés is” – tette hozzá a Borsnak, és elmondta, hogy Gyuri azóta rendszeresen jár kontrollvizsgálatokra, mert nemrég más komoly egészségügyi probléma is felütötte a fejét.

A Zámbó család most nemcsak Anna néniért, hanem Györgyért is aggódhat (Foto: Bors)

Néhány hónappal ezelőtt újabb rossz hírt kaptak, megtudták, hogy Györgyre komoly műtét vár. Akkor Jimmy hivatalos oldalán tudatták a nyilvánossággal, hogy nagy a baj, és arra kértek mindenkit, aki szereti a családot, imádkozzon Györgyért.

„A nyaki ütőere elmeszesedett, és februárban meg kellett műteni. Akkor abban reménykedtünk, hogy ez megoldja majd a problémát, de nem így történt. Az operáció után még rosszabbul lett. A vérnyomása borzasztóan alacsony, ezért a mai napig gyógyszerekkel próbálják ezt kompenzálni, és abban reménykednek, hogy ettől majd javul az állapota. Megmondom őszintén, én már bízom ebben. Na­gyon aggódunk érte mindannyian, és felkészültünk a legrosszabbra is” – mondta szomorúan Árpy.

 

 





Ezeket olvastad már?
Horváth Gréta: „A megfelelési kényszerem vakvágányra vitt”

Horváth Gréta: „A megfelelési kényszerem vakvágányra vitt”

Suzy várja az igazit és akár a gyermekvállalást sem zárja ki

Suzy várja az igazit és akár a gyermekvállalást sem zárja ki

"Budapesten jól átb*****k" - Tovább durvul Gábor Zsazsa szoborbotránya

"Budapesten jól átb*****k" - Tovább durvul Gábor Zsazsa szoborbotránya

„Amikor kijön a rendelőből, akkor ismét az én feleségem” – Ilyen Hevesi Tamásék házassága

„Amikor kijön a rendelőből, akkor ismét az én feleségem” – Ilyen Hevesi Tamásék házassága

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás