Csőrikével és a Sziklával nyaralunk a magyar mozikban





Akció, sci-fi, rajzfilm és horror is lesz a hűs mozitermekben a következő hónapokban.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.06.21.
Nyári mozi

A tavalyi pandémia után idén újra megtelnek a hazai mozik a nyáron, köszönhetően a magas átoltottságnak. Július és szeptember között olyan világsztárok filmjeit láthatjuk, mint Scarlett Johansson, Ryan Reynolds, Jason Momoa vagy Margot Robbie. A hűs termeket jelenleg csak védettségi igazolvánnyal lehet látogatni. A rengeteg filmet még így online streamereken mutatnak be, de számos szuperprodukció a mozitermeket is meghódítja a következő hetekben.

Fekete Özvegy: július 8.

A Bosszúállók vagány vöröse egy előzmény történetben mutatja meg nekünk Natasha Romanoff életét. A részben Magyarországon forgatott filmben Scarlett Johansson mellett a magyar származású Oscar-díjas Rachel Weisz is feltűnik.

(Fotó: AFP)

Space Jam – Új kezdet: július 15.

Ismét űrlényekkel kell felvenniük a harcot a Bolondos dallamok mesehőseinek a kosárlabdapályán. Tapsi Hapsi, Dodó kacsa, Csőrike és a Tasmán ördög mellett a világhírű kosaras, LeBron James fogja megmenteni a Földet.

(Fotó: AFP)

Croodék: Egy új kor: július 22.

Az ősembercsalád kalandjai új szintre lépnek, ugyanis az első rész kalandjai után egy elképzelhetetlen kihívással kell szembenézniük: egy másik családdal. A Crood és Jobbagy család kalamajkája számos vicces és megható pillanatot tartogat.

(Fotó: UIP Dunafilm)

Dzsungeltúra: július 29.

Disneyland kedvenc látványossága végre meghódítja a nagy vásznat is. Az egzotikus kalandfilmben egy vagány hajóskapitány és egy doktornő keveredik kalandokban az őserődben, ahol egy gyógyító erejű, misztikus növényt keresnek. A főszereplők Dwayne Johnson és Emily Blunt.

(Fotó: AFP)

Idő: július 29.

A Hatodik érzék rendezője, M. Night Shyamalan megint halálra rémít minket. A film főhősei egy tengerparton nyaralnak, ám a paradicsomi percek pokollá változnak, amikor rájönnek, hogy ezen a parton nagyon gyorsan pörög az idő. A film igazi adrenalinbombának ígérkezik.

(Fotó: AFP)

The Suicide Squad – Az öngyilkos osztag: augusztus 5.

Az antiszuperhősök története tovább folytatódik, igaz, Will Smith Deadshotja és Jared Leto Jokere nélkül. A gonosztevőknek megint a világot kell megmenteniük, illetve önmagukat is, ugyanis szó szerint egy időzített bombával járkálnak a fejükben.

(Fotó: AFP)

Free Guy: augusztus 12.

Ryan Reynolds legújabb akció-vígjátékában egy olyan banki alkalmazottat alakít, aki rájön arra, hogy valójában ő egy videójáték-szereplő. Hősünk szeretné a sorsát a saját kezébe venni, ebben többek között a Molotov-lányt alakító Jodie Comer lesz a segítségére.

(Fotó: IMDB)

Dűne: szeptember 16.

Az 50 milliárd forintból forgatott sci-fi több szempontból is izgalmas: egyrészt itt forgatták Magyarországon az Origo filmstúdióban, másrészt pedig sokan kíváncsiak, hogy a Timothée Chalament, Zendaya és Jason Momoa szereplésével készült film túlszárnyalja-e az eredetit.

(Fotó: AFP)




Ezeket olvastad már?
Szívszorító anyák napja: kisfia miatt remeg Kulcsár Edina

Szívszorító anyák napja: kisfia miatt remeg Kulcsár Edina

Összeomlott Tilla, szörnyű veszteség érte: "sajnos elköltöztette őket"

Összeomlott Tilla, szörnyű veszteség érte: "sajnos elköltöztette őket"

Teljesen tűzbe jött Csonka Bandi: sosem ölelte még két ilyen szexistennő

Teljesen tűzbe jött Csonka Bandi: sosem ölelte még két ilyen szexistennő

Vége van: utoljára jelentkezett be Ördög Nóra

Vége van: utoljára jelentkezett be Ördög Nóra

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás