Bombatestet villantott Judy – Szexi fotók





Az ötvenhez közelítő énekesnő huszonéveseket meghazudtoló formában van. Most elárulja fogyásának titkát!



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.06.09.
A nap szexizése

Elképesztő képek készültek a Groovehouse énekesnőjéről, Judyról. A sztár mindössze 4 hónap alatt lefogyott 50 kilóra. Az új külsővel a bátorsága is megérkezett, így nyugodt szívvel dobta le a textilt egy fürdőruha-fotózás idejére. Sokszor kérték már fel ilyen különleges képekre, de most először mondott igent egy szexi képsorozatra.

Évtizedeket tagadhatna le Judy (Fotó: Metropol)

Szégyellős típus vagyok, nem nagyon járok strandra, szerintem évek óta nem voltam még a Balcsinál sem, maximum a saját kertünkbe merészkedtem ki fürdőruhában. Külföldön ugyan strandoltam, az igazság azonban az, hogy kevesen láttak eddig lenge öltözékben, mert rendkívül zavarban tudok lenni – mesélte Judy, akinek ez a fogyás óriási változást okozott.

Egy tudományos formulának köszönhetően nemrég, viszonylag rövid idő alatt 10 kilótól szabadultam meg. A napi adagomban van egy zsírbontó reagens, ami szinte kemencévé alakítja a testemet, így fizikai erő kifejtése, tehát komolyabb mozgás nélkül is elindul a zsírtörés. Sőt ez az anyag képes blokkolni az éhségközpontot is, szóval velem csodát tett! Ez az első kúra, amit nem adtam fel és hétről hétre látszott az eredmény. Így most szívesen nézek a tükörbe, mert látom, hogy sokkal jobban áll a fürdőruha, másképp mutatok majd idén nyáron. Most, hogy közelebb vagyok az ötvenhez, még nehezebb megmutatni magam, ám úgy érzem, még nagyobb dolog, amit elértem, és igenis büszke vagyok rá. Sokan ugyanis azt mondják, hogy túl a negyvenen és egy gyereken egy nő ne mutogassa magát, szerintem ezek az emberek csak irigyek! Nyugodtan legyen egy anyuka is büszke magára – beszélt büszkén a testéről az énekesnő.

Sose láttunk még ilyen szexi fotót az énekesnőről (Fotó: Metropol)

 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás