RETRO RÁDIÓ

Sosem gondolnád, milyen körülmények között él Szarvas József

A kakasok keltik, majd fát ültet és gondozza a kertet, hogy aztán a szakmájával is foglalkozzon és színházban vagy a tévében lássuk viszont.Megosztás
Szerző:
2021.05.03. 20:10
élet a tanyán

Szarvas József maga mögött hagyta a nyüzsgő fővárosi életet, miután nagyjából másfél évvel ezelőtt madártávlatból beleszeretett egy meseszép és nem is éppen apró birtokba. Ma ott él feleségével és kislányával, és saját kezűleg gondozza a területet, ahol rövidesen minden megterem majd, amire csak szükség lehet egy háztartásban.

Drónos szerelem

Szarvas József gyümölcsfákat ültet (Fotó: Ripost7)

A Kossuth-díjas színész a Ripost7-et látta vendégül birtokán, ahol a beszélgetés alatt is dolgozgatott kicsit, hiszen a jó gazda minden pillanatban meglátja, hol van rá szükség.

„Nem hiszek a véletlenben, de ezt a házat tényleg a véletlen, vagyis egy drónfelvétel sodorta elém tavaly nyáron. Persze ha gyermekkoromban nem tanyán élek, akkor én is csak egy szép kis házat és egy nagy, csupa gonddal járó területet látok, de így a lehetőséget vettem észre és meg is ragadtam” – kezdte a Ripost7 hetilap kedden megjelenő legfrissebb számában Szarvas József, aki nem a nyugalmat kereste, amikor megvásárolta a házat és a hozzá tartozó 6 ezer négyzetméteres területet.

„Az első perctől gazdaként tekintettem erre a hatezer négyzetméterre. Amit itt lát, az nem úri passzió, hanem egy éléskamra, ahol megoldhatom a családom alapellátását, legalábbis ez a tervem. A vetemény már készen van és ki is veszem a részem a műveléséből. Ez egy belső parancs, mélyen gyökeredző késztetés. Ide körbe hamarosan őshonos gyümölcsfákat ültetek a viszáki Tündérkert oltványaiból. Egy magára valamit is adó parasztember annyi és annyiféle gyümölcsfát ültetett a birtokán anno, hogy egy járvány vagy háború esetén a családja biztosan ne szenvedjen hiányt és folyamatosan mindig teremjen valami. Én ezt a példát szeretném követni, hiszen ezt hoztam gyermekkoromból” – mondta a Ripost7-nek a színész.

Ezeket olvastad már?
Betegségéről vallott Nádai Anikó: „Nincs ma ismert gyógymódja”

Betegségéről vallott Nádai Anikó: „Nincs ma ismert gyógymódja”

Ismét összetörték Krausz Gábor szívét: a búcsú mindig a legnehezebb

Ismét összetörték Krausz Gábor szívét: a búcsú mindig a legnehezebb

Kulcsár Edina végre megmutatta a kis Amarát – fotó

Kulcsár Edina végre megmutatta a kis Amarát – fotó

Drámai vallomás Majkától: ezért teregette ki Curtis-drogügyeit - Videó!

Drámai vallomás Majkától: ezért teregette ki Curtis-drogügyeit - Videó!

Top hírek

Ezek is érdekelhetikHírlevél-feliratkozás