RETRO RÁDIÓ

Lionel Richie tanította pelenkázni a magyar zenészt

A gyerekek biztosan nem emlékeznek rá, de világsztárok vették körül már csecsemőkorukban Mándoki László gyerekeit.Megosztás
Szerző:
2021.05.25. 04:40
sztársztori

Mándoki László 1975-ben, 22 évesen döntött úgy, hogy maga mögött hagyja a kommunista rezsim rémuralmát és egészen Németországig szökött, ahol szinte pillanatok alatt vett mesés fordulatot az élete. Remek zenészként hamar felfigyeltek rá és rövidesen igazi világsztárként ünnepelték őt a kontinensen.

Mándoki László gyermekei mesébe illő világba születtek (Fotó: Metropol)

Leslie Mandoki 13 év kalandozás után megtalálta élete szerelmét, Évát, akit feleségül vett, és akivel bármilyen meglepő is, kialakította azt a „nyárspolgári” életet, amire mindig is vágyott. Három gyermekük született, akik igazi mesébe illő gyermekkort kaptak... A világhírű zenész az apaságról is mesélt a Ripost7 kedden megjelenő számának adott interjúban.

Michael Jacksonnál játszottak

„Számomra mindig a gyerekek voltak a legfontosabbak és mindig mindent elkövetek azért, hogy egy tisztességes, jó apa legyek. Mély meggyőződésem volt mindig is, hogy egy gyereknek éppen úgy szüksége van egy édesapára, mint egy édesanyára. Ennek fényében az én gyerekeim ott voltak velem a stúdióban a keverőpult alatt egy mózeskosárban. Amikor a Disney stúdióban dolgoztam Los Angelesben, a srácaim a Neverland birtokon játszottak Michael Jacksonnál. Egyszerűen belenőttek abba, hogy mindenfelé világsztárok vették őket körül. Amikor a fiam született, Lionel Richie mutatta meg, hogyan kell pelenkázni, mert hogy szerinte egy fiút másképpen kell, mint egy lányt. Aztán amikor végleg letelepedtünk a Starnbergi-tó partján jó 27 éve, kenuval vittem őket óvodába vagy iskolába” – mesélte Mándoki László, aki mérhetetlenül büszke gyermekeire, akik mindhárman a saját útjukat járják, de mint az almák, nem estek messze a fájuktól.

„Ma már mindhárman felnőtt, kiforrott egyéniségek és csodálatos művészemberek lettek. A nagylányom egy rendkívül tehetséges és megérdemelten sikeres híres színésznő. A kislányom zenész-dalszerző, akit a Soulmates világsztár tagjai – ugyanúgy, mint én – kimagasló tehetségnek tartanak. Ő a legutóbbi albumunkon és az online koncerten is közreműködik. A fiam is zenél, de ő több mindent csinál, többek között kiváló zenei producer is. Amellett, hogy a Wings of Freedom koncertjeink producere, az 1956-ról és a magyar szabadságvágyról szóló dokumentumfilmet és könyvet is kettesben készítettük. Rettentő büszke vagyok rájuk, ahogy arra is, hogy mindhárman egészen folyékonyan beszélnek magyarul” – nyilatkozta a Ripost7-nek Mándoki László.

Ezeket olvastad már?
Kulcsár Edina végre megmutatta a kis Amarát – fotó

Kulcsár Edina végre megmutatta a kis Amarát – fotó

Drámai vallomás Majkától: ezért teregette ki Curtis-drogügyeit - Videó!

Drámai vallomás Majkától: ezért teregette ki Curtis-drogügyeit - Videó!

Nagy a baj: elcsukló hangon beszélt Bruce Willis állapotáról felesége – Videó!

Nagy a baj: elcsukló hangon beszélt Bruce Willis állapotáról felesége – Videó!

Tragédia történt a nyaraláson: a magyar fitnesztréner zuhant a mélybe a szikláról

Tragédia történt a nyaraláson: a magyar fitnesztréner zuhant a mélybe a szikláról

Top hírek

Ezek is érdekelhetikHírlevél-feliratkozás