RETRO RÁDIÓ

Kiderült, Liptai Claudia szerelmi bánat miatt fogyott 20 kilót

A műsorvezető nem csinál titkot abból, hogy hadilábon áll a diétával. Bár még nem találta meg az igazit, egyetlen tippje van, amelyről úgy érzi, mindig beválik.Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.05.29.
ÉdesKettes

Szinte minden témáról kendőzetlen őszinteséggel beszél az ’ÉdesKettes’-ben Liptai Claudia és Pataki Ádám. Így a házaspár megosztotta azt az örömét is, miszerint nemrég egy kerti sütögetővel lettek gazdagabbak, amelyet már fel is avattak bográcsozással, szalonnasütéssel. A finom falatok kapcsán azonban a diéta is terítékre került.

Kevés téma van, amely kényes számomra, de a diéta az. Az a helyzet, hogy sok mindenben van önuralmam, de a diéta nem tartozik közéjük. Valószínűleg a genetika és a gyerekkorom is hozzájárul, de én örömömet lelem az ízekben, az evésben” – mondta a 95.8 Sláger FM-en Liptai Claudia, aki még nem találta meg a tökéletes fogyókúrát.

Még nincs meg az igazi recept a diétára (Fotó: Metropol/Szabolcs László)

Életemben egyszer tudtam sokat fogyni, azt is csak egy szerelmi bánat miatt. Akkor lement 20 kg. Ugyanakkor még nem találtam meg azt a diétát, amely hosszú távon bevált, amelyben hiszek és amely jó a testemnek is” – árulta el a csinos műsorvezető, akinek idomaiért sokak rajonganak, ő még sincs jóban a tükörrel.

A tükröket össze kellene törni! Nem azt mondom, hogy engedjük el a gyeplőt, mindenki hízzon, ahogy kedve tartja, hiszen az nem lenne egészséges. Viszont amikor belenézünk a tükörbe, mindig elégedetlenek leszünk. Pedig mindenkinek van egy alkata, amely jól áll neki. Ezt kellene megtalálni, nem irreális elvárásokat támasztani magunkkal szemben” – mondta a műsorvezető, aki egyetlen dolgot tart szem előtt az étkezései során.

Fontos, hogy legyen öröm az étkezésben, de a mértékletesség, az a nyomorult mértékletesség az egyik legfontosabb! Ha elszalad a ló az étkezésben, vegyünk vissza. Nagyjából ez az, amire mindig figyelni kell...vagy kellene” – tette hozzá Liptai Claudia.

Ezeket olvastad már?
Ördög Nóra tüzes melltartóban hódít – Fotó

Ördög Nóra tüzes melltartóban hódít – Fotó

Így él most Sub Bass Monster: 47 éves lett a legendás rapper!

Így él most Sub Bass Monster: 47 éves lett a legendás rapper!

Erre senki sem számított! Szakmát váltott Harry herceg

Erre senki sem számított! Szakmát váltott Harry herceg

Emma Watson bevallotta: szexuális tanácsokat nyújtó weboldalra regisztrált

Emma Watson bevallotta: szexuális tanácsokat nyújtó weboldalra regisztrált

Top hírek

Ezek is érdekelhetikHírlevél-feliratkozás