Szombat a mi napunk! Csupa jó hírekkel szolgálhatunk a Jóbarátok rajongóinak

Sokakat foglalkoztatott az a kérdés, lesz-e magyar szinkron a Jóbarátok extra részéhez, végre megjött a hivatalos válasz.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.05.29.
sorozat

Egyre több és több infót tudunk meg az új Friends extra részéről. Nem is olyan régen láthattunk egy kétperces előzetest a kedvenc sorozatunkból.

Majd jött a hír, hogy május 27-én vetítik a Jóbarátok sikersorozat vadiúj epizódját, azonban még csak az amerikai nézők láthatják a hat főszereplő újbóli találkozását.

(Fotó: HBO)

De ez mára nagyot változott

Van egy jó hírünk azoknak a magyar rajongóknak, akik HBO GO-val rendelkeznek: már megnézhetik az új részt, ráadásul magyar felirattal. Nem szeretnék spoilerezni, de annyit elárulhatunk, hogy már az első pár percben zsepire lesz szükséged... Jó szórakozást a filmhez!

Fokozzuk a kedélyeket

Jó jó, van magyar felirat, de mi lesz a szeretett magyar hangjainkkal? Ez már többé ne legyen kérdés, hiszen az elmúlt napokban megjött a hivatalos válasz, miszerint lesz az extra tartalomhoz magyar szinkron!

(Fotó: Metropol)

Az ikonikus sorozat legendás magyar hangjai, Kökényessy Ági (Rachel), Kiss Erika (Monica), Nyírő Beáta (Phoebe), Holl Nándor (Joey), Sinkovits-Vitai András (Chandler) és Galambos Péter (Ross) a tervek szerint a következő hetekben elkészítik a szinkront és még a nyáron elérhetővé válik a lokalizált verzió az HBO GO-n! – írták közleményükben.









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás