Harry és Meghan túllőtt a célon, Károly herceg is kiakadt

Az ifjú pár kiválása a királyi családból nem ment zökkenőmentesen. Úgy látszik, gyermekük számára sem tudnak békés környezetet teremteni.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.05.24.
izoláció

Károly herceget nagyon rosszul érinti, hogy Harryék nem túl zökkenőmentes elköltözése gyermekükkel, a kis Archie-val való kapcsolatát is megpecsételte. A kisfiút mindössze kétszer látta megszületése óta, és a királyi család többi tagja is arról számol be, hogy Meghanéktól nem kaptak több esélyt a találkozásra.

Az Oprah-interjú nagy törést okozott (Fotó: Northfoto)

Harry és Meghan kisfia már kétéves múlt, mégis alig ismeri családtagjait. Archie egyébként a bennfentesek szerint már beszél, ráadásul amerikai akcentussal. Érdemes megjegyezni, hogy a koronavírus-járvány nem könnyítette meg a családtagok utazási lehetőségeit, bár a házaspár a pandémia előtt sem törte magát különösebben a kapcsolattartáson.

A járványhelyzet előtt mintha direkt kerültek is volna minden lehetőséget a találkozásra – írja a Daily Mail. Archie születése után Elton Johnhoz mentek nyaralni, és a család éves kirándulásán sem vettek részt Skóciában. Azt a családtagok sem értik, hogy a különköltözés miért jelent Harryék számára teljes izolációt.

Károly herceg reméli, idővel változni fog a helyzet, bár egy erősebb kötelék kialakításához mielőbb meg kellene ismerkedniük a kisfiúval. Mindenki örülne, ha a kis György herceg, valamint Charlotte és Lajos is együtt játszhatna Archie-val.









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás