RETRO RÁDIÓ

„Lassan egy birkatelepnyit fogytunk” – Emilio nem tud betelni új külsejével – Fotó!

Az énekes szívesen beszél fogyásáról, sőt örömmel segít azoknak, akik tanácsot kérnek tőle. Felesége, Tina szerint ez lett a családfő egyik legkedveltebb témája, új külsejével pedig alig tud betelni Emilio.Megosztás
Szerző: Metropol
2021.05.20. 12:07
fogyás

Kirobbanó formában van Emilio, aki feleségével, Tinával együtt továbbra is odafigyel a kalóriabevitelre és a kilókra. Ennek egyik bizonyítéka, hogy bár nemrég kisebb vendégsereg fordult meg a családnál, sem Tina, sem Emilio nem ettek az ínycsiklandó falatokból.

Harapnivalóval és tortával készültem, de rájöttem, hogy nemcsak mi, hanem a vendégeink közül többen is fogyókúráznak. Így volt, aki csak egy pár falatot, de volt olyan is – mint mi –, aki egy falatot sem evett” – mondta a Drága családomban Tina, aki büszke férje fogyására.

„Tinával és Nyári Kálmán barátommal közösen lassan egy birkatelepnyi, amennyit fogytunk. Kitesz legalább két embert. Nagyon jól érzem magamat a bőrömben, remélem, ez most már így is marad. Tényleg nagyon odafigyelek arra, hogy mit eszem. Ha el is csábulok egy-két falatnál, egy kóstolásnál nem engedek meg többet magamnak. Szeretném, ha mindenki ilyen jól érezné magát a bőrében. Barátaim, zenésztársaim is kérték már ki a véleményem a fogyással kapcsolatban. Mindenkit arra biztatok, vágjon bele, váltson életmódot. Szívesen beszélek erről a témáról, és segítek is, ha tudok” – tette hozzá Emilio, akinek felesége szerint az énekes fogyása óta még inkább odavan saját megjelenéséért.

Felesége szerint Emilio nem tud betelni új külsejével (Fotó: Drága családom)

„Emilio mindig is igényes volt, szereti a szép holmikat, ha rendben van a haja, az arca, a teljes megjelenése. Viszont mióta lefogyott, nemcsak hogy ez lett az egyik legkedveltebb témája, de magát is még jobban szereti. A tükrünk mesélni tudna! Nem elég, hogy hosszasan készülődik előtte – bárhova is megyünk –, de néha még a kanapéról is fél szemmel magát nézi a nappaliban lévő nagy tükörben. Persze szerinte ez nem így van, de én látom, amit látok és jót mosolygok mindezen” – árulta el a Sláger TV-n látható Drága családomban Tina.

Ezeket olvastad már?
„De vadító vagy, Szandi!” – Rafinált bikini feszül az énekesnő testén

„De vadító vagy, Szandi!” – Rafinált bikini feszül az énekesnő testén

Tóth Andi nagyon bepöccent: durván kiosztotta az egyik rajongóját

Tóth Andi nagyon bepöccent: durván kiosztotta az egyik rajongóját

Ikertornyok: Marics Peti barátnője megszólalásig hasonlít a Kylie Jennerre

Ikertornyok: Marics Peti barátnője megszólalásig hasonlít a Kylie Jennerre

Mint egy álom: Curtis videón mutatta meg otthonát

Mint egy álom: Curtis videón mutatta meg otthonát

Top hírek

Ezek is érdekelhetikHírlevél-feliratkozás