RETRO RÁDIÓ

Mindkét oltását megkapta Mádai Vivien





A Mokka műsorvezetője az orosz vakcinát kapta meg, és semmiféle mellékhatást nem tapasztalt. Ha módja lesz rá, a kisfiát, Zénót is beoltatja majd.



Megosztás
Szerző: e.j.
Létrehozva: 2021.04.28.
jövőkép

Mádai Vivien már megkapta a koronavírus elleni mindkét oltást. A TV2 Mokka című műsorának háziasszonya egy percig sem habozott, amint lehetőség nyílt rá, oltakozott, hiszen tudja, csak így védheti meg a saját és szerettei egészségét.

Az oltás kell

Hétfőn kaptam meg a második oltást, a Szputnyikot, és semmiféle mellékhatást nem tapasztaltam. Miután a kisfiam édesapja oldaláról családilag elég komoly orvosi bázis áll mögöttünk, ezért egyértelműen úgy döntöttünk mindannyian, hogy élünk az oltás lehetőségével. Az oltás kell, igenis fontos, én már tűkön ülve vártam, hogy megkapjam, és nagyon boldog vagyok tőle – mondta el a Metropolnak Mádai Vivien.

Mindkét oltását megkapta Mádai Vivien (Fotó: TV2)

Továbbra is elővigyázatos

A csinos műsorvezető az oltások után kissé megkönnyebbült, de ettől függetlenül ugyanolyan óvatos marad, mint korábban, és alaposan ügyel a higiéniai szabályok és a szociális távolság betartására.

– Kellő óvatossággal viselkedem a továbbiakban is, miközben a lelkemnek mégis jót tesz az érzés, hogy mindent megtettem annak érdekében, hogy megvédjem magam és a környezetemet. Nyilván erre a vírusra nincs százszázalékos megoldás, de amit lehet, megtettem. Mindenki mást is arra biztatok, hogy oltassa be magát.

(Fotó: TV2)

Gyermekét is oltatná

A világ laboratóriumaiban egy ideje már tesztelik a különböző vakcinákat, hogy idővel az egészen kisgyermekek is megkaphassák a szükséges védelmet. Ha biztonságosnak bizonyul valamelyik oltás, Vivien sem habozik majd.

Egyértelműen beoltatom a kisfiamat, Zénót is, amint erre lehetőség nyílik – jelentette ki Vivien.

Koncertre vágyik

Az elmúlt egy évben a műsorvezető életéből is számtalan élmény kimaradt. A Metropol olvasóinak most elárulta, mi lesz az első, amit megtesz, amikor véget ér a vírus.

– Azon kívül, hogy megölelem végre a családtagjaimat, barátaimat, szeretnék eljutni egy Eric Clapton koncertre. Bízom benne, hogy ez mihamarabb bekövetkezik – fogalmazott mosolyogva Vivien.

 





Ezeket olvastad már?
Nincs visszaút: Harry herceg végleges elhatározásra jutott

Nincs visszaút: Harry herceg végleges elhatározásra jutott

Végső búcsút vettek Tordy Gézától, a nemzet színészétől – galéria!

Végső búcsút vettek Tordy Gézától, a nemzet színészétől – galéria!

Randira hívták a Duna TV nem létező műsorvezetőjét

Randira hívták a Duna TV nem létező műsorvezetőjét

Oláh Gergő: „Brutál dolog most szülőnek lenni”

Oláh Gergő: „Brutál dolog most szülőnek lenni”

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás