Így egyesítheti újra a királyi családot Fülöp Herceg temetése





Elsimulhat az ellentét Vilmos és Harry herceg között, a nagypapa temetése újra összehozhatja a testvéreket, ráadásul Meghan Amerikában maradt.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.04.13.
utolsó esély

Megérkezett Angliába Harry herceg. A királyi családnak hátat fordító férfi nagyapja, a múlt pénteken 99 éves korában elhunyt Fülöp herceg temetésére érkezett a szigetországba. Harry és neje, Meghan Markle 1 éve hagyta el a birodalmat, ám sokak szerint sorsfordító lehet a brit királyi család életében Fülöp temetése.

(Fotó: Getty Images)

Öltönyben búcsúzik

Sir John Major, volt miniszterelnök úgy fogalmazott, hogy a közös gyász egy ideális lehetőség lehet arra, hogy Harry és bátyja, Vilmos herceg végre kibéküljenek. A temetés egyébként az első esemény lesz, amin a herceg részt vesz azóta, hogy nagyanyja, II. Erzsébet királynő megfosztotta őt és Meghan Markle-t a hivatalos királyi címüktől, ideértve Harry minden katonai kötelezettségét is. Ez azt jelenti, hogy Harry valószínűleg öltönyt visel majd a 30 fős búcsúztatáson, míg Károly, Vilmos és Eduárd herceg várhatóan katonai egyenruhát ölt majd.

Veszélyben a temetése

Harry számára most a legfontosabb, hogy teljesen elszeparálják őt a világtól, ugyanis az angol szabályok szerint 10 napot karanténban kell töltenie a Kensington-palotában. A temetés azonban a hét végén lesz, így felmerül a kérdés, vajon Harry el tud-e menni a búcsúztatóra. A szabályok szerint 5 nap után egy negatív teszttel „felszabadulhat” a karanténból, ráadásul ettől függetlenül is részt vehet Fülöp temetésén, mivel a kormány irányelvei szerint a külföldről érkezők „gyászokokból” elhagyhatják tartózkodási helyüket korábban is.

Meghan várhatja

Amint megírtuk, a második gyermekével várandós Meghan Markle orvosai tanácsára nem utazott haza Harryvel a temetésre, annak ellenére, hogy nagyon szeretett volna ott lenni a búcsúztatón. Az angol sajtót annyira nem sújtotta le a hír, sőt többek szerint így még nagyobb az esélye, hogy Harry és Vilmos rendbe rakhatja a kapcsolatát. Harryt állítólag megviseli a távolság várandós kedvesétől, akit közel egy hónapig nem láthat a karanténszabályok miatt.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás