Hatalmas sztár lett a szexi börtöntöltelék

Az YouTube-on százezrek nézik a videóit a nőnek, aki a börtönben töltött éveiről mesél, illetve mutat be praktikákat, amikkel túlélte azokat az éveket.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2021.04.29.
cellában az élet

Az internet a furcsaságok és különleges dolgok lelőhelye, így nem is olyan meglepő, hogy lassan bárki, bármivel „híressé” válhat. Az őrült kihívások, különböző csomagok kibontogatása, érkező ruhák felpróbálgatása, vagy videómegosztó oldalon tátogás után akár az is ismertté tehet valakit, ha elmeséli, hogyan élte túl a börtönt.

Bűnöző vs. anyuka

Jessica Kent története nem egy átlag rabéval egyenlő, hiszen a rajongók többsége abba szeretett bele, hogy mennyit változott, hogy anyukája lehessen a börtönévei alatt született gyermekének. A nő többszörösen büntetett előéletű, amit ő nem is tart titokban, sőt nagyon őszintén beszél az egészről. Van egy írása is, amiben elmeséli az utolsó letartóztatásának történetét, ráadásul leírja, hogyan küzdött, hogy vissza tudja szerezni a gyermekét. Nehéz azonosulni valakivel, akit fegyverviselésért, drogbirtoklásért és -árusításért csuknak le, ráadásul ki is emeli, hogy többször volt már börtönben, de egy anyukával, aki mindent megtesz a gyermekéért, már könnyebb. Jelenleg feltételesen van szabadlábon, így ha újra törvényt sért, körülbelül 30 évre vissza kell menni a rácsok mögé.

(Fotó: Instagram)

„Megcsináltuk kincsem” Mikor kiszabadult, semmije nem volt, és nagyon sok munkának és véletleneknek köszönhető, hogy végül is sikerült megugrania a gyámhivatal elvárásait. Hónapokig éjjel-nappal dolgozott, hogy meg tudja teremteni azokat a feltételeket, amikkel visszaszerezhette a gyermekét. A tárgyalása napján még a bíró is megjegyezte, hogy nagyon ritka, hogy valakinek sikerül visszakapnia börtön után a felügyeleti jogát. Jessica a ritka pozitív kivétel volt, aki ennyit írt csak erről a pillanatról: „Odafutottam a kicsihez, felkaptam és annyit suttogtam: „megcsináltuk, kincsem” – mesélte. Milyen a börtönsmink? Az egyik videójában magát sminkeli ki úgy, ahogy a börtönben tették. Bemutat praktikákat, illetve elmeséli, hogy bent lehetőség volt arra, hogy vegyenek maguknak sminkeszközöket. Természetesen a választék nem volt túl nagy és nyilván sok eszközt nem lehet kapni, ettől is érdekes végignézni a videót. Elárulja, hogy alapozót, korrektort nem lehetett kapni, de ő utálja, hogy zsíros, csillogós a bőre, emiatt hintőport használt az arcára, amivel kapcsolatban nevetve megemlíti, hogy mennyi mindenre lehet még használni a hintőport. (Fotó: YouTube) Ez volt a sminkkészlet

  • Volt 2-3 paletta, amiből lehetett választani, de csak pici, pár színt tartalmazó alapdarabok.
  • Fülpiszkáló.
  • Szájfény – amit sokszor pirosítónak is használtak.
  • Egy fajta szempillaspirál, amit utált, mert alig jött le.
  • Ecseteik nem voltak, így mindent kézzel kent fel.
  • Gyakran sima színes ceruzát használtak szemöldökceruzának.

Főzés a rácsok mögött

Sok olyan videója van, amiben azt mutatja be, hogyan tette finomabbá a kapott ételt, illetve megmutat egy-egy börtönreceptet is. Az egyik videójában például elmeséli, hogy régen utált főzni, de a börtön alatt ez a hobbi az egyik kedvencévé vált, aminek köze lehet ahhoz, hogy számára ezek a pillanatok egy picit visszahozták a kinti világot. Gyakran érezte főzés közben, hogy újra „normális„ lehet, és ilyenkor nem is gondolkozott a helyszínen, ahol éppen készített magának egy pizzát vagy esetleg egy sajttortát. Persze ezekhez mindig kellett, hogy legyen pénze.

(Fotó: YouTube)

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás