Bangó Margit: Akinek kedves a szerettei élete, oltassa be magát!





A Kossuth-díjas énekesnő, Bangó Margit már megkapta az első oltást, és hamarosan a második vakcinával is beoltják. Margit napjait szerettei és istenhite teszi teljessé.



Megosztás
Szerző: e.j.
Létrehozva: 2021.04.20.
jövőkép

Meg kell fékezni a járványt!

– Fájdalmas volt elbúcsúzni a testvéremtől. Minden nap mentem hozzá, főztem neki, igyekeztem minden lelki támogatást megadni számára. Nehéz időszakon vagyok túl, és bár megkaptam az első oltást, a másodikat pedig május elején fogom, változatlanul nagyon vigyázok magamra, és a családom is rám. Mindenkinek a legnagyobb szeretettel üzenem, hogy akinek kedves a szerettei és a saját élete, oltassa be magát! Csakis így fékezhetjük meg ezt a borzalmas járványt! – jelentette ki a Metropolnak Bangó Margit.

(Fotó: Metropol/Markovics Gábor)

Kortalan művészet

A cigányzene koronázott királynője az elmúlt másfél évben kétszer is kénytelen volt lemondani a jubileumi nagykoncertjét a koronavírus miatt. Azt ígéri azonban a rajongóknak, hogy amint a járványhelyzet engedi, bepótolja a nagyszabású előadást.

Készen áll minden. Már kétszer is elpróbáltuk az egész koncertet, így megígérhetem az imádott közönségemnek, hogy amint lehetőség nyílik rá, megtartom a koncertet. A művészetem kortalan, és ez óriási ajándék a Jóistentől. A legfiatalabb rajongóm kétéves volt, amikor megismertem, most nagyjából hatéves. Amikor évekkel ezelőtt láttam, hogy a közönség soraiban énekli a dalaimat, odamentem hozzá, és odatartottam felé a mikrofont. Egyszerre sírtam és nevettem a boldogságtól, amikor szó szerint énekelte a dalomat. A szülei mondták, hogy minden albumomat kívülről fújja. Ez az igazi elismerés.

(Fotó: TV2)

Bánat mellé öröm

De nemcsak a rajongói szeretete, hanem a családja is óriási boldogságot okoz a művésznőnek.

Isten ajándéka, hogy Marikával, a lányommal sikerült minden nézeteltérésünket elsimítani. A legnagyobb szeretettel vagyunk egymás iránt, és óvjuk, védjük a család szentségét.





Ezeket olvastad már?
Végre: Palvin Barbi megmutatta gyönyörű pocakját

Végre: Palvin Barbi megmutatta gyönyörű pocakját

Durva sérülés: autóbalesetet szenvedett Csuti – Fotók

Durva sérülés: autóbalesetet szenvedett Csuti – Fotók

Micsoda dekoltázs: Salma Hayek mesés esküvői fotóit látnod kell!

Micsoda dekoltázs: Salma Hayek mesés esküvői fotóit látnod kell!

„Amikor nem tudod, melyik fotót válaszd” – Fürdőruhában fotózták Jason Statham csaját

„Amikor nem tudod, melyik fotót válaszd” – Fürdőruhában fotózták Jason Statham csaját

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás