Ezen az álomhelyen békül az álompár, újra a közös jövőt tervezik Vajna Timiék?





Nemrég még a szakításuktól volt hangos a sajtó, most újra együtt?



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2021.03.19.
régi-új szerelem

Egy hete, derült égből villámcsapásként jött a hír, hogy vége szakadt Vajna Timi és tehetős kedvese, Zoli egy éve tartó románcának. Aztán kiderült, hogy a szakítás hírekor Timiék már épp újra közelítettek egymáshoz. A Bors most megtudta, hogy Zoli a napokban repülőre szállt és kiutazott szerelméhez, hogy megmentse a kapcsolatukat.

Régi-új szerelem

„Úgy tudom, Zoli múlthét kedden utazott ki Timihez. Képtelen őt elengedni és békülni akar. Timi is hasonlóan érez, teljesen bele van zúgva” – árulta el a pár egyik közeli ismerőse, aki azt is elmondta, hogy egy közös nyaraláson akarják átbeszélni a problémáikat, aminek helyszíne nagyon úgy fest, Miami lett, az örökösnő ugyanis közösségi oldalán a napokban egy ottani luxusszállodából jelentkezett be, és videózta le követőinek a pazar kilátást a szobájukból.

A festői óceánpartnál keresni sem lehet romantikusabb helyet, hogy két szerelmes újra egymásra találjon, ám a párnak bőven akad mit átbeszélni. Kapcsolatuk ugyanis sarkalatos ponthoz érkezett. Hiába a lángoló szerelem, a 38 éves örökösnő a gyerekkérdést még mindig halogatja… A Bors kiderítette, Timi miért vár ennyit a családalapítással, s mi okoz neki ekkora fejtörést.

„Timi egy gyönyörű, csinos nő, de sosem lehet biztos benne, hogy melyik az igazán vonzó egy férfi számára, ő vagy a mesés vagyona” – rántotta le a leplet az ismerős Timi egyik legnagyobb dilemmájáról, ami állítólag az örökösnőt nagyon bizalmatlanná és hitetlenkedővé teszi.

Kétkedése pedig nem csoda a 38,6 milliárd forintos vagyo­nával, amivel a legfrissebb Forbes-lista szerint a 39. leggazdagabb magyar. S így az sem, hogy a Timihez legközelebb állók leginkább csak egy vele egy anyagi szinten lévő, vagy nála még tehetősebb udvarlóban bíznának meg igazán. Az anyagiakon túl pedig úgy tudni, további elképzelések is akadnak a tökéletes partner­ről, aki gyermeket nemz majd Timinek.

„Az az igazság, hogy a pénz mellett Timiéknek fontos az is, hogy a leendő férj és apuka kellően intelligens legyen, mert hisznek a jó és rossz génekben. Kimondva furcsa lehet, de igazából ez egy abszolút normális hozzáállás, hogy valaki minden szempontból hozzá és az igé­nyeihez méltó partnert keres, és mindent megtesz azért, hogy egészséges, okos, szép, csupa jó génekkel megáldott gyereket hozzon a világra” – árulta el az ismerős.

Timi párja, Zoli kétségkívül egy igazán jó kiállású, vonzó férfi, akinél külső jegyekben biztosan nem merül fel probléma. Sármosságán túl pedig azt beszélik, egzisztenciálisan is stabil, s egy komoly vagyon várományosa. Mindemellett Timi révén mára a főváros egyik legmenőbb éttermének, a Nobunak a résztulajdonosa is.

Nem tudni tehát, hogy Timi min gondolkodik még, de a nagy floridai békülés komoly elhatározást hozhat az örökösnő részéről, s mérföldkő lehet a Zolival való kapcsolatában.

Hemzsegnek a turisták Miamiban

Hatalmas a tömeg a parton (fotó: AFP)

A tavaszi szünet beköszöntével megteltek Miami strandjai. Az év ezen időszaka csúcsszezonnak számít Floridában, a turisták ebben az időszakban rendszerint ellepik az üdülőövezeteket. A nemzetközi hírügynökségek tömegekről számolnak be. A fiatalok maszk nélkül élvezik a napsütést és a koktélok frissítő ízét. A rendőrök próbálják figyelmeztetni az embereket a szabályok betartására, de úgy tűnik, mind a bártulajdonosok, mind pedig az ott pihenôk lazábban veszik a korlátozásokat. North Beach körzetében folyamatossá váltak a forgalmi dugók, tömöttek a teraszok. Az északabbra fekvő South Beachen is hasonló a helyzet. Hemzsegnek a turisták.





Ezeket olvastad már?
Forog a királynő a sírjában: Meghan már megint botrányosan viselkedik

Forog a királynő a sírjában: Meghan már megint botrányosan viselkedik

Most jött! Kulka Jánost választották Tordy Géza helyére a Nemzet Színészei

Most jött! Kulka Jánost választották Tordy Géza helyére a Nemzet Színészei

Hiába várták Korda Györgyöt és Balázs Klárit: komoly döntést hozott a házaspár

Hiába várták Korda Györgyöt és Balázs Klárit: komoly döntést hozott a házaspár

Emlékszel még a Mrs. Doubtfire sztárjaira? Így néznek ki 31 év után

Emlékszel még a Mrs. Doubtfire sztárjaira? Így néznek ki 31 év után

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás