Palik László elárulta: Ez történik a színfalak mögött az Exatlonban





Palik László és Gelencsér Timi több érdekes információt is megosztott a műsorral kapcsolatban, például hogy mi történik velük Dominikán.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.03.20.
kulisszatitkok

Sok emberben felmerülhettek már azok a kérdések az Exatlon kapcsán, amelyekről lerántotta most a leplet a műsorvezető páros, például hogy mi történik velük Dominikán, amikor éppen nem forog a kamera. Vagy hogy mivel tölti szabadidejét a gyönyörű Gelencsér Tímea.

„Ha éppen versenyt nem forgatunk, az élet akkor sem áll meg, ilyenkor készülnek reality felvételek, online extra tartalmak és ezen túl is bőven akad tennivaló a műsor kapcsán. Nehéz leírni egy napomat, hiszen mindig minden változik, az Exatlon nem csak a versenyzőknek, nekünk is a folyamatos alkalmazkodásról szól, egész nap azon dolgozunk – legyen szó hétköznapról vagy hétvégéről, hogy a nézők izgalmas és szórakoztató műsort lássanak a képernyőn. Ami biztos, hogy minden nap sportolok, az nem maradhat el” - árulta el a Ripost számára Palik László. Hozzátette, folyamatos edzések és forgatások vannak, viszont egy szabályt mindenkinek be kell tartania, nem hagyhatják el a tábor illetve a villa területét.

Palik Lászlón látszik is a folyamatos sportolás, kirobbanó formában van Fotó: TV2

A csinos modell Gelencsér Timi is aktívan tölti a szabadidejét, igyekszik minél több élményt szerezni az egzotikus szigeten.

„Ha nem forgatunk éppen versenyt és online tartalmat sem, akkor igyekszem kihasználni a napom és felfedezni a dominikai látnivalókat, a környék szépségeit és igyekszem minél változatosabb programokat szervezni, amihez szerencsére segítségem is van. Emellett sosem maradhat ki a sport, a pihenés és természetesen a családommal és barátaimmal való beszélgetés sem” – árulta el a riporter a lapnak.

Nagyon dögös Gelencsér Tímea Fotó: TV2

A 2016-os Miss World Hungary az adások előtt maga választja ki a ruhákat, amelyeknek rengeteg elégedett férfi pillantást köszönhet az Exatlon.

„Rengeteg ruhát hoztam magammal és jön folyamatosan az utánpótlás is. A szettek összeállításában stylist segített, de hogy adott napon mit veszek fel, azt én döntöm el. A sminkem – már azt a minimálisat, ami ebben a melegben rajtam van – és a hajam általában én csinálom meg, igen. ha hullámokat szeretnék, vagy bármilyen fonatot, akkor a stáb lány tagjai be szoktak segíteni” – mondta el Timi a lapnak.





Ezeket olvastad már?
Forog a királynő a sírjában: Meghan már megint botrányosan viselkedik

Forog a királynő a sírjában: Meghan már megint botrányosan viselkedik

Most jött! Kulka Jánost választották Tordy Géza helyére a Nemzet Színészei

Most jött! Kulka Jánost választották Tordy Géza helyére a Nemzet Színészei

Hiába várták Korda Györgyöt és Balázs Klárit: komoly döntést hozott a házaspár

Hiába várták Korda Györgyöt és Balázs Klárit: komoly döntést hozott a házaspár

Emlékszel még a Mrs. Doubtfire sztárjaira? Így néznek ki 31 év után

Emlékszel még a Mrs. Doubtfire sztárjaira? Így néznek ki 31 év után

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás