Negyven fölött kisbaba? Miért ne! -Ezek a magyar sztárok a negyedik X-en túl is szívesen pelenkáztak





Legutóbb Horváth Éva jelentette be, hogy 42 évesen várja második gyermekét.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.03.23.
anyaság

Múlt héten bombaként robbant a hír, miszerint a 42 éves Horváth Éva második kisfiával várandós. A hírnek a legjobban a bombasztikus formába lévő sztár kisfia, Kristóf örült.

- Íme az örömhír, amit már nagyon nehéz volt magamban tartani, bővül a családunk. Kristóf is már nagyon várja a testvére érkezését -írta ki az Instagram oldalára Éva. Az utóbbi években egyre több híresség vállalt be negyven fölött, hogy először vagy újra megízleli az anyaság örömeit.

Fotó: Bors/Bánkúti Sándor

Fésűs Nelly

A színésznő második gyermekét, Elizát 43 évesen hozta világra, miután 12 évvel korábban megszületett Csenge lánya. A díva korábban elárulta, minden kockázattal tisztába volt, ami egy negyvenen túli asszonyra vár a terhesség alatt, ezért gondosan felkészítették őt az orvosai.

- Ez egy egészen másfajta szülés volt, mint az előző, amikor természetesen jött világra a nagylányom. Most pedig programozott császármetszéssel szültem. Így a szülés közben nem éreztem fájdalmat csak este, amikor kiment a fájdalomcsillapító – mesélte Nelly.

fotó: Metropol/Szabolcs László

Pásztor Anna

Az énekesnő véleménye szerint ez minden nőnek a saját döntése és a saját „belső kapitányra” kell hallgatni a kérdésben. A vagány díva 40 évesen hozta világra első gyermekét, Benjit 2013 novemberében született, Zoé lánya pedig 2016 januárjában

- Amazon királylány Zoé baba ma 13:36-kor megérkezett! 55 cm 3690 g! Mindannyian jól vagyunk! Köszönjük mindenkinek, aki gondolt ránk, és szorított nekünk -lelkendezett 5 éve az akkor 43 éves Anna.

Fotó: Metropol

Jakupcsek Gabriella

A műsorvezetőnő 45 éves volt, amikor világra hozta gyermekét, Emma Rózát, miután első házasságából két fiúval is büszkélkedhet: idősebbik fia, Bálint 30 éves, kisebbik fia, Marcell 27 éves.

Élem a harmincasok életét, talán azért, mert ott van a kicsi gyerekem. Sokkal lazábban megy most, és sokkal jobban megbecsülök minden pillanatot... Itt már nincs kecmec, ezzel az utolsó gyerekkel már minden jót meg akarok élni” – nyilatkozta korábban az 58 éves kétszeres nagymama Jakupcsek a kései anyaságáról.

Szulák Andrea

- Várandós vagyok, őszre várom a pici érkezését. Egyedülálló anyukaként várom a gyermekemet, mégis boldog vagyok, hiszen az anyaság maga a csoda. Bármi is történt a kapcsolatomban, a kicsi érkezése olyan ajándék, amire alig számíthattam 42 évesen - így jelentette be Szulák Andrea a terhességét 2006-ban. A sztár egy évvel később adott életet idén 14 éves kislányának, Rozinának.

Fotó : Metropol/Markovics Gábor

Csisztu Zsuzsa

A műsorvezető 42 évesen szülte második fiát, Adrián Mihályt, aki a kései várandóságtól egyáltalán nem tartott.

- Krisztiánnal is ugyanazokat a vizsgálatokat csináltam végig, mint most. Ma már életkortól függetlenül ugyanazokra a vizsgálatokra küldik el a kismamákat, hogy időben ki tudják szűrni a problémákat. Én megbízom az orvosokban és a döntéseikben-árulta el a terhességről 2013-ban Csisztu.

Fotó: Nemzeti Sport/Tumbász Hédi

Fehér Anna

A Szomszédok sztárja sokat várt rá, hogy anya lehessen. A színésznő 53 éves korában adott életet makkegészséges kisfiának, Barnabásnak egy budai magánklinikán.

- Egészségesek és boldogok vagyunk. Még dolgozunk azon, hogy a napi rutin kialakuljon - mondta Anna, aki azóta is élvezi az anyaság örömeit.

Fotó: DFP

 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás