Megdöbbentő jóslat: Erzsébet királynő halálával eltűnik a brit királyi család





A legendás asztrológus egyik jövendőlésében a brit királyi család végét vélték felfedezni. Hátborzongató az összefüggés.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.03.14.
Jóslat Nostradamus

A napokban a brit sajtó, de még a világ összes médiuma Harry herceg és Meghan Markle interjújától volt hangos. Nem sokan gondolták volna, hogy még a Nostradamus-hívők is felfigyelnek a hallottakra, ráadásul némi gondolkodás után, megdöbbentő felfedezésre jutottak.

A legendás asztrológus, Nostradamus azt jósolta, hogy a királyi családnak vége lesz, ha meghal a királynő. Sokan az elmúlt hetek viharos eseményei után pedig úgy gondolják, hogy a brit uralkodó család monarchiájának a végét II. Erzsébet királynő halála fogja jelenteni. Nostradamus ugyanis egyik jóslatában a nagyhatalmak megváltozásáról és egy többé nem növekvő királyságról is beszélt. A sorok így hangzanak: „A háború végén a nagyhatalmak megváltoznak. A part közelében három szép gyermek születik. Mikor már benne járnak a korban, népük összeomlik. Megváltozik az ország királysága, és nem növekedik többé.”

Nostradamus / Pixabay

Sokan úgy gondolják, hogy a jóslatban említett három gyermek Vilmos herceg, Harry herceg és Beatrix hercegnő. Ugyanis Vilmos herceg valójában két nappal a falklandi háború befejezése után jött a világra. A prófécia pedig a brit monarchia végét és egy brit köztársaság kezdetét is jelentheti. Vagyis abban látják megvalósulni a rejtélyes sorokat, hogy Károly hercegből, Vilmos hercegből és a kis György hercegből soha nem válik már király – írja a Daily Star.

A szkeptikusok azonban úgy vélik, hogy a legendás alak rejtélyes írásos részletei túl homályosak ahhoz, hogy valódi beszámolónak tekintsék a brit királyi család összeomlásáról. Leginkább amiatt, hogy még Vilmos és Harry hercegek édestestvérek, addig Beatrix hercegnő nem az egyetlen unokatestvérük. Az igazság az, hogy egyáltalán Nostradamus ezen sorai valóban a brit királyi családra vonatkoznak-e, azt csak a jövő fogja tudni igazolni.





Ezeket olvastad már?
Házasság első látásra: Bogi és Geri másképp döntöttek

Házasság első látásra: Bogi és Geri másképp döntöttek

Nézd, kivel gyűri a lepedőt szexi ruciban Megyeri Csilla!

Nézd, kivel gyűri a lepedőt szexi ruciban Megyeri Csilla!

Sylvester Stallone szívmelengető fotóval köszöntötte filmbeli feleségét

Sylvester Stallone szívmelengető fotóval köszöntötte filmbeli feleségét

Több száz oldalas menetrend készült Károly király temetésére

Több száz oldalas menetrend készült Károly király temetésére

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás