RETRO RÁDIÓ

Jordán Tamás aggódik Törőcsik Mariért, ő maga akarja kideríteni, milyen állapotban van a színészlegenda

Az egész ország egy emberként imádkozik, hogy a 85 éves Törőcsik Mari minél hamarabb felépüljön. Harmadik hete kezelik kórházban, és tegnap kiderült, hogy tüdőgyulladást kapott.Megosztás
Szerző: Metropol
2021.03.25. 05:00
jordán tamás Törőcsik Mari Egy ország imádkozik

A hírt unokája, Járai Máté erősítette meg, arról azonban nincsen információnk, mitől betegedett meg a legenda. A híradások alatt egy emberként fejezték ki a rajongók aggódásukat a művésznőért, barátai, kollégái pedig már imádkoznak a sztárért.

(Fotó: Zalai Hírlap)

Nem elérhető Törőcsik

Legendás jó barátját, Jordán Tamást sokkolta a hír, amivel nem sokkal a Metropol megkeresése előtt szembesült a 78 éves színészlegenda.

„Szeretném megelőzni a találgatásokat, mások is érdeklődtek már Törőcsik Mari állapotáról. Öt napja beszéltem vele utoljára, próbáltam most hívni, de nem értem el. A kórház igazgatóját is kerestem, tehát én nem tudok semmi újabbat. Nagyon aggódom Mariért, mert most már szeretnék végre tudni valamit. Ki fogom nyomozni, hogy mi van vele”-mesélte aggódva lapunknak Jordán.

Nem hisz az újságoknak

A sztárt rendkívül elszomorítják azok az oldalak, aki valótlanságokat állítanak Törőcsik állapotáról, ugyanis múlt héten már a művésznő halálhírét keltették.

„Én a kórházban meglátogattam a múlt héten, akkor bevitték, de őt fél-háromnegyed évente be szokták vinni egyébként is felülvizsgálatra. Akkor egy picit köhögött egyébként, de hallottam, azóta, hogy rosszabb lett az állapota. Már a halálhírét is keltették, tehát ha én valamit a médiában látok, azt fenntartással fogadom, mert az újságírók gyakran túloznak, ezért is kezelem fenntartással a tüdőgyulladás hírét is” -tette hozzá.

(Fotó Zalai Hírlap/Keszey Ágnes)

Hajthatatlan a színész

A Nemzet Színésze hajthatatlan és fejébe vette, ha törik, ha szakad, ő bizony kideríti, mi van a legendás színésznővel.

„Én jól vagyok, éppen Pesten tartózkodom. Természetesen szeretnék többet tudni Marika állapotáról. Csak magamat tudom ismételni és őszintén remélem, hogy nincs nagy baj.”

Ezeket olvastad már?
Hatalmas a boldogság: nagymama lesz a 40 éves sorozatsztár

Hatalmas a boldogság: nagymama lesz a 40 éves sorozatsztár

Nem nyitott ajtót, holtan találtak rá lakásán a 49 éves hírességre

Nem nyitott ajtót, holtan találtak rá lakásán a 49 éves hírességre

Infarktusa után ismét rosszul lett az MC Hawer és a Tekknő sztárja

Infarktusa után ismét rosszul lett az MC Hawer és a Tekknő sztárja

Váratlan tragédia: Összeomlott a gyásztól a magyar énekesnő

Váratlan tragédia: Összeomlott a gyásztól a magyar énekesnő

Top hírek

Ezek is érdekelhetikHírlevél-feliratkozás