RETRO RÁDIÓ

Jordán Tamás aggódik Törőcsik Mariért, ő maga akarja kideríteni, milyen állapotban van a színészlegenda





Az egész ország egy emberként imádkozik, hogy a 85 éves Törőcsik Mari minél hamarabb felépüljön. Harmadik hete kezelik kórházban, és tegnap kiderült, hogy tüdőgyulladást kapott.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.03.25.
jordán tamás Törőcsik Mari Egy ország imádkozik

A hírt unokája, Járai Máté erősítette meg, arról azonban nincsen információnk, mitől betegedett meg a legenda. A híradások alatt egy emberként fejezték ki a rajongók aggódásukat a művésznőért, barátai, kollégái pedig már imádkoznak a sztárért.

(Fotó: Zalai Hírlap)

Nem elérhető Törőcsik

Legendás jó barátját, Jordán Tamást sokkolta a hír, amivel nem sokkal a Metropol megkeresése előtt szembesült a 78 éves színészlegenda.

„Szeretném megelőzni a találgatásokat, mások is érdeklődtek már Törőcsik Mari állapotáról. Öt napja beszéltem vele utoljára, próbáltam most hívni, de nem értem el. A kórház igazgatóját is kerestem, tehát én nem tudok semmi újabbat. Nagyon aggódom Mariért, mert most már szeretnék végre tudni valamit. Ki fogom nyomozni, hogy mi van vele”-mesélte aggódva lapunknak Jordán.

Nem hisz az újságoknak

A sztárt rendkívül elszomorítják azok az oldalak, aki valótlanságokat állítanak Törőcsik állapotáról, ugyanis múlt héten már a művésznő halálhírét keltették.

„Én a kórházban meglátogattam a múlt héten, akkor bevitték, de őt fél-háromnegyed évente be szokták vinni egyébként is felülvizsgálatra. Akkor egy picit köhögött egyébként, de hallottam, azóta, hogy rosszabb lett az állapota. Már a halálhírét is keltették, tehát ha én valamit a médiában látok, azt fenntartással fogadom, mert az újságírók gyakran túloznak, ezért is kezelem fenntartással a tüdőgyulladás hírét is” -tette hozzá.

(Fotó Zalai Hírlap/Keszey Ágnes)

Hajthatatlan a színész

A Nemzet Színésze hajthatatlan és fejébe vette, ha törik, ha szakad, ő bizony kideríti, mi van a legendás színésznővel.

„Én jól vagyok, éppen Pesten tartózkodom. Természetesen szeretnék többet tudni Marika állapotáról. Csak magamat tudom ismételni és őszintén remélem, hogy nincs nagy baj.”





Ezeket olvastad már?
Életveszélyes mutatványt hajtott végre a jóképű magyar színész

Életveszélyes mutatványt hajtott végre a jóképű magyar színész

„Éjszaka kihagy a légzésem” – gépre kötve tud csak aludni az Exatlon sztárja

„Éjszaka kihagy a légzésem” – gépre kötve tud csak aludni az Exatlon sztárja

A TV2 sztárja a fiával tölti a húsvétot

A TV2 sztárja a fiával tölti a húsvétot

„Nagyon-nagyon sokan írnak rám” – Peter Srámek körül zsonganak nők, mióta lefogyott

„Nagyon-nagyon sokan írnak rám” – Peter Srámek körül zsonganak nők, mióta lefogyott

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás