„Már győztem, hiszen még élek” – Forgács Gábor bátran küzd a halálos kórral





Nagyon nehéz időszakot tudhat maga mögött a magyar színész, humorista, szinkronszínész, de igyekszik minden nehézség ellenére pozitívan szemlélni az életét.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.03.22.
Elképesztő küzdelem

Forgács Gábor ugyan rendszeresen járt szűrővizsgálatokra, mégis prosztatarákot diagnosztizáltak nála az elmúlt évben, amit, úgy néz ki, mostanra már maga mögött tudhat. Szerencsére a színművészt híres pozitivitása a mostani helyzetben sem hagyta teljesen cserben: otthonról dolgozik szinkronszínészként, és hálás a sorsnak, hiszen már így is volt 72 csodálatos éve.

Az elismert humorista heroikus küzdelme miatt az élete végérvényesen megváltozott. Nemrég a Life TV Ébredj velünk című műsorának volt a vendége, ahol a tőle már megszokott módon őszintén beszélt állapotáról.

Forgács Gábor színész (Fotó: Bors)

„Nagyon nehéz időszak van mögöttem, hiszen a koronavírus miatt különösen nehéz egyeztetni az orvosokkal a kezelésemmel kapcsolatban. Négy műtéten vagyok túl, és most havonta járok kontrollra” – kezdte Forgács Gábor, aki Skype-on jelentkezett be a stúdióba.

„Az az igazság, hogy nem mindig tudok pozitívan hozzáállni a helyzethez, hiszen vannak maradandó dolgok, amik mindig emlékeztetnek az állapotomra. Például a hangom is megváltozott... Sajnos, már nem mindig működik, hogy humorral kezeljem a betegségemet. Ugyanakkor én már győztes vagyok, hiszen még élek” – mondta a humorista.

A teljes LifeTv-nek adott interjúját a linkre kattintva tekinthetitek meg.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás