Beadatja magának a koronavírus elleni vakcinát Pásztor Erzsi





A színésznő mindenkit a regisztrációra biztat, szerinte ez az egyetlen útja, hogy visszatérjünk a normális kerékvágásba.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.01.11.
Példamutatás

Nagyon várja már, hogy megkapja a koronavírus elleni védőoltást Pásztor Erzsi. A 84 éves Kossuth-díjas színművésznő – egy millió magyarhoz hasonlóan - már regisztrált is a vakcinára remélve, hogy minél hamarabb megkapja a védőoltást.

Nekem nincs internetem, ezért postai úton küldtem vissza az igénylőlapot, amit Müller Cecília küldött minden nyugdíjas korúnak. Azonnal igényeltem a vakcinát, és amint lehetőség nyílik rá, megyek és beoltatom magam! Remélem minél többen így tesznek majd, mert mégiscsak ez a legjobb módja annak, hogy leküzdjük ezt a ronda vírust – mondta el a Metropolnak Pásztor Erzsi, akinek lánya, Henriette és állandó segítője, a keresztlánya is az egészségügyben dolgoznak. A sztár szerettei maguk is érzik a fontosságát az eddig világszerte közel 2 millió halálos áldozatot követelő vírus elleni küzdelemnek.

Az ország Janka nénije már hónapok óta nem állt a világot jelentő deszkákon. Korábban többször fogalmazott úgy, hogy a színpadon kortalannak érzi magát, nem érzi az életkorát, a fájdalmat, csupán az önfeledt gyermeki lelkesedést, ami több mint hat évtizede kíséri a pályáján. Többek között ezért is viseli nehezen a hosszú hónapok óta tartó bezártságot a sztár.

Fotó: Bors/Knap Zoltán

A színház nagyon hiányzik, a kollégák és azok a nagyszerű darabok, amiket a Turay Ida Színházban vagy a Játékszínben játszom. Életemben most először volt olyan szilveszterem, amit otthon töltöttem, hálóruhában, és közben pedig vágyakozva gondoltam vissza a két évvel ezelőtti december 31-re, amikor a Karinthy Színházban dupla előadást tartottunk a Nercbandából. Akkor még sóhajtoztunk a kolléganőimmel, hogy kétszer három órát játszottunk le, milyen sok a munka, bezzeg most egy előadással is tökéletesen ki lennék békülve, csak játszhassak már végre! A személyes találkozások szintén nagyon hiányoznak a barátokkal, kollégákkal. Ilyenkor marad a telefon és néha órákig tudunk beszélgetni Tóth Enikővel, Zsurzs Katival vagy Csűrös Karolával – fogalmazott a tőle megszokott derűvel a színésznő, aki továbbra is rendíthetetlenül hisz abban, hogy hamarosan túl lesz az emberiség a járványon.

– Eszem ágában sincs magamba roskadni! Átéltem már nehezebb időket is, például a második világháború alatt, amikor a pincében húztuk meg magunkat a bombázások alatt. Féltünk és néha enni is alig volt mit. Onnan is kijöttem, és ezúttal sem tervezem másként: szándékomban áll még színpadra állni az életben! Jóllehet, néha úgy érzem, erre már nem lesz lehetőségem, de olyankor megrázom magam, és nem hagyom, hogy a rossz gondolatok felülkerekedjenek rajtam -mesélte a legenda, aki úgy érzi, az elhúzódó járvány miatt egyre ingerültebb mindenki.

Fotó: MTI/Krizsán Csaba

– Szerencsére velem mindig nagyon kedvesek az emberek, de mostanában azért kétszer is körülnézek az úttesten. Sokszor látom, hogy a volán mögött ülők rendkívül türelmetlenek, kiül az arcukra az idegesség. Nem szabadna ilyen indulatosnak lenni. Én személy szerint azokat sajnálom a legjobban, akik elvesztették a hozzátartozójukat, vagy a munkájukat. Most sokaknak nagyon nehéz, de nem szabad embertelenné válnunk, a düh és az erőszak semmire se megoldás – osztotta meg a gondolatait a színésznő.

Ha ön eddig nem regisztrált a koronavírus elleni vakcinára, megteheti vakcinainfo.gov.hu weboldalon illetve postai úton.





Ezeket olvastad már?
Nézd, kivel gyűri a lepedőt szexi ruciban Megyeri Csilla!

Nézd, kivel gyűri a lepedőt szexi ruciban Megyeri Csilla!

Sylvester Stallone szívmelengető fotóval köszöntötte filmbeli feleségét

Sylvester Stallone szívmelengető fotóval köszöntötte filmbeli feleségét

Több száz oldalas menetrend készült Károly király temetésére

Több száz oldalas menetrend készült Károly király temetésére

Tüneményes családi fotóval köszöntötte Békefi Vikit férje, Feng Ya Ou

Tüneményes családi fotóval köszöntötte Békefi Vikit férje, Feng Ya Ou

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás