Médiasztár lett Salamon, a jós mosómedve Balázséknak dolgozik a jövőben

A cuki állat most sem pihen, igyekszik eleget tenni a megkereséseknek.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2020.12.23.
bölcs Salamon

Mint arról korábban beszámoltunk, Salamon, a jós mosómedve egy kis időre elköszönt a Metropol olvasóitól. Bár a kis jövendőmondó azt hitte, hogy végre pihenhet, hamar rájött, hogy a népszerűségnek ára van.

A Budakeszi Vadaspark sztárja újabb felkérést kapott, méghozzá Sebestyén Balázséktól. A kis jós élőben válaszolhatott a Rádió 1-en a műsorvezetők által feltett kérdésekre. Megkérdezték tőle például, hogy biztonságos-e a Szputnyik V vakcina. Salamon a tőle jól megszokott módon ekkor felmászott a pódiumra, és az „igen” válaszlehetőség felé vette az irányt. Vadon Janit az érdekelte, hogy lesznek-e jövőre fesztiválok. Salamon erre is igennel válaszolt, aminek mindenki nagyon örült. Rákóczi Feri pedig arra volt kíváncsi, hogy le tud-e majd szokni a cigiről. Salamon a két lehetőség közül ez alkalommal is az igenre voksolt. Úgy tűnik, hogy a cuki mosómedve 2020-ban is nagyon optimista, bár jobban belegondolva neki nincs is oka panaszkodni, hisz a Metropol ötletének nyomán idén egyértelműen beindult a jós karrierje. Biztosak vagyunk benne, hogy ez még csak a kezdet!

 

9 meccset tippelt meg a Metropolnak

Salamon még októberben csatlakozott szerkesztőségünkhöz. Azt kértük tőle, hogy tippelje meg a magyar válogatott és a Ferencváros őszi sorsdöntő mérkőzéseinek az eredményét. A kis jós végül kilenc meccsből négyet talált el, ami elsőre nem is rossz! Nem beszélve arról, hogy időközben rengeteg rajongót szerzett, így most ő az ország legkeresettebb állati jósa.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás