Búcsúzik Salamon, a jós mosómedve - Szerencsére, a tippjeire rácáfoltak a magyarok

Salamon életében egy korszak lezárult. A Metropol jós mosómedvéje az elmúlt hetekben kilenc sorsdöntő focimeccs eredményét tippelte meg, több-kevesebb sikerrel. Itt az ideje, hogy felidézzük a kis jövendőmondó legemlékezetesebb pillanatait.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2020.12.14.
tippjáték

Salamon az útja végéhez érkezett, legalábbis egyelőre! A Budakeszi Vadaspark mosómedvéjét még októberben vettük be a Metropol csapatába, és az első naptól kezdve komoly feladatot szántunk neki. A cuki állattól azt kértük, hogy tippelje meg nekünk a magyar válogatott és a Ferencváros legfontosabb őszi összecsapásait, vagyis összesen kilenc meccset.

Fotó: Metropol/Keresztesi Balázs

Salamon gondolkodás nélkül igent mondott a megkeresésünkre, így a mi feladatunk már csak annyi volt, hogy a meccsnapokon letegyünk elé egy-egy papírt, rajta a csapatok nevével, majd azt mondjuk: „Bölcs Salamon, tekints a jövőbe! Edd meg először azt a jutalomfalatot, amelyik csapat ma este győzni fog”. A kis jós ilyenkor felmászott a mindent eldöntő asztalra, és a győztes csapat felé vette az irányt.

Lássuk, mennyire voltak jók a megérzései!

Salamon tippjei időrendben:

10.20. Barcelona-Ferencváros

Eredmény: 5-1

Salamon tippje: Ferencváros

MELLÉLŐTT

10.28. Ferencváros-Dinamo Kijev

Eredmény: 2-2

Salamon tippje: Dinamo Kijev

MELLÉLŐTT

11.04. Ferencváros-Juventus

Eredmény: 1-4

Salamon tippje: Juventus

BEJÖTT

11.12. Magyarország-Izland

Eredmény: 2-1

Salamon tippje: Izland

MELLÉLŐTT

11.15. Magyarország-Szerbia

Eredmény: 1-1

Salamon tippje: Szerbia,

MELLÉLŐTT

11.18. Magyarország-Törökország

Eredmény: 2-0

Salamon tippje: Magyarország

BEJÖTT

11.28. Juventus-Ferencváros:

Eredmény: 2-1

Salamon tippje: Ferencváros

MELLÉLŐTT

12.02. Ferencváros-Barcelona:

Eredmény0-3

Salamon tippje: Barcelona

BEJÖTT

12.08. Dinamo-Kijev-Fradi:

Eredmény: 1-0

Salamon tippje: Dinamo Kijev

BEJÖTT

Ez még csak a kezdet

Salamon kilencből négy meccset talált el. Ez elsőre persze nem rossz, de valljuk be, a cuki jövendőmondónak még van hova fejlődnie. Ettől függetlenül a kis jósnak a rutintalansága ellenére is rengeteg rajongója lett. Akik hétről hétre követték a pályafutását, azok csak azt az egyet sajnálták, hogy Salamon többnyire az ellenfelet hozta ki győztesnek, nem pedig minket. Feltehetőleg a mosómedve nem gondolta, hogy a magyar labdarúgás ennyit fejlődött. Bár a Fradi a BL-csoportjában csupán a negyedik helyen végzett, olyan csapatok ellen küzdhettünk hősiesen, mint a Barcelona vagy a Juventus. Marco Rossi vezetésével a magyar válogatott pedig kijutott a jövő évi Európa-bajnokságra., ami óriási dolog. A Metropol nevében most köszönetet mondunk a játékosoknak, és persze a kis jövendőmondónak is. Reméljük, még találkozunk!

Fotó: Metropol/Keresztesi Balázs

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás