Kiszabadult a karanténból Csepregi Éva, már a jövőt tervezi

Az énekesnő heteket töltött a négy fal között, azonban végre fellélegezhetett, ugyanis negatív lett a koronavírus-tesztje.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2020.12.11.
második hullám

Legyőzte a koronavírust Csepregi Éva! A Neoton Família 67 éves dívájánál szerencsére csak enyhe lefolyású volt a vírus; hőemelkedés, nátha és fáradtság jelentkezett nála. A sztárnál a minap végeztek újabb koronavírus teszteket, amelyek negatívak lettek. Csepregi számára fontos volt, hogy nem csak egy helyről kapjon visszajelzést az állapotáról.

Fotó: Bors

- Nagyon boldog vagyok, mert a PCR tesztem is negatív lett! Nagy kő esett le a szívemről, fontos volt, számomra, hogy két negatív tesztet tudhassak a zsebemben. Így már nyugodtan készülök a karácsonyra is - fogalmazott nagy mosollyal az arcán Éva, aki a betegség negatív hatásai mellett szerencsére pozitív dolgokat is tapasztalt. Bevallása szerint végre volt ideje elintézni az otthoni teendőit, jóslást tanult, ihletet kapott több dalszöveg megírásához is, könyvekkel foglalta le magát, most pedig már gőzerővel az ünnepekre készül.









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás