Ki nem találnád, mivel foglalkozik Csepregi Éva a karanténban

Továbbra is hőemelkedése van a 67 éves, koronavírusos énekesnőnek.



Megosztás
Szerző: e.j.
Létrehozva: 2020.12.08.
második hullám

  • Hiába tartott be minden óvintézkedést, Csepregi Évát sem kerülte el a rettegett koronavírus! A 67 éves énekesnő csak megfázásra gyanakodott, ám a teszt kimutatta a szervezetében a betegséget. Szerencsére csak enyhe tünetek jelentkeztek nála, így a karanténban is hasznosan tölti az idejét.
  • Neoton Csepregi Éva (Fotó: Máté Krisztián)

    - Nagyon sokat olvasgatok, most éppen a Jóskönyvet tanulmányozom, a jósjeleket, illetve ezeknek az évezredes, misztikus dolgoknak a jelentését. Már nem vagyok annyira fáradékony sem, ezért a háztartást is én vezetem, mivel a takarítónőnk most nem jöhet. Ideje lenne már, hogy elmúljanak az enyhébb tüneteim, néha még van egy kis hőemelkedésem, de a szaglásom és az ízlelésem már visszajött. Szeretném, ha lenne két negatív tesztem, csak az nyugtatna meg. Ha minden jól megy, a napokban túl leszek rajta. A munkát sem hanyagoltam, eddig 8-9 dalszöveget írtam. Az egyikkel már meg is nyertünk egy pályázatot. Megmondom őszintén, hogy minden baj ellenére én cseppet sem unatkozom -mesélte a Neoton Família dívája.

    Influenza ellen beoltatta magát

    Az aranytorkú énekesnő is élt az ingyenes lehetőséggel, és beoltatta magát influenza ellen. Éva bevallotta, orvosai tanácsára döntött a vakcina mellett. - Több mint három hete már, hogy beoltattam magam az influenza elleni védőoltással. Az igazság az, hogy egyébként nem nagyon szoktam, az elmúlt években sem kértem, de most az orvosok is mondták, hogy szükséges lenne - mesélte Éva.

     









    Top hírek





    Hírlevél-feliratkozás